Hervormd Woerden 2017 Hervormd Woerden 2017

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u online inzien of downloaden via de link hieronder. Alleen het meest recente nummer is op deze manier beschikbaar.
Heeft u hier vragen over dan kunt u zich wenden tot de Algemene Kerkenraad.

Hervormd Woerden nr. 17 2017

Hervormd Woerden Hervormd Woerden

Hervormd Woerden verschijnt in de regel elke drie weken en wordt verspreid onder de gemeenteleden.
Hoofdredactie: mevr. T. van Selm (423671) en dhr. C.P. Veerman (415416)
Eindredacteur: dhr. W. den Hertog (418449)

Administratie: Beneluxlaan 3, 3446 GS Woerden.
Redactieadres:
Bank: rek.nr. NL51 FVLB0699947316 t.n.v. Hervormde Gemeente inz. Kerkbode

• Eenmaal per jaar ontvangt u een acceptgiro met het verzoek € 24,50 bij te dragen in de kosten
  • Bij klachten over de bezorging kunt u contact opnemen met dhr. J. Vroege (0348-411351) of
  • Als advertentie worden alleen familieberichten opgenomen
  • Overname van stukken, geheel of gedeeltelijk, is zonder toestemming van de hoofdredactie niet toegestaan

Volgende “Hervormd Woerden”
Kopij voor Hervormd Woerden nr. 17 (4 wk.) kunt u tot maandag 11 dec. vóór 16.00 uur ´s middags aanleveren per e-mail. De nrs. 1en 2 verschijnen op vr. 12 jan. en vr. 2 feb. 2018.

GEEN HERVORMD WOERDEN ONTVANGEN?
Vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur kunt u een kerkblad afhalen bij:
Boekhandel De Hoeksteen, Havenstraat 17, Woerden.
Tijdens de koopavond is De Hoeksteen tussen 18.00 en 19.00 uur gesloten.

‘Eer aan God in de hoogste hemel
vrede op aarde voor alle mensen die hij liefheeft.’
Lucas 2:14

Zal 2017 voor u het mooiste kerstfeest brengen dat u ooit heeft meegemaakt? Of komt er een ander kerstfeest van jaren geleden in gedachten dat zo mooi was dat het nooit overtroffen kan worden?
Wat maakt een kerstfeest eigenlijk mooi? Zouden we kunnen leren van onze ervaringen van andere jaren om het dit jaar beter, eerlijker en misschien feestelijker dan ooit te maken?

Kerstfeest zal zeker dit jaar anders zijn dan andere jaren. Maar hoe het zal zijn hebben we niet in de hand. Het zal erom gaan of we het aandurven om het niet in de hand te hebben. Of we open durven staan voor de boodschap van God. In Bethlehem werd Christus geboren. Het wonder werd aan Jozef en Maria en aan de herders in het veld geopenbaard. Zij hadden het niet in de hand maar stonden open voor wat er op hun moment in de tijd en in hun wereld gebeurde. Zij zagen Christus. Zij hebben Hem voor hun ogen mogen zien opgroeien.
En wij? Natuurlijk mogen we van alles voorbereiden en ons

Wijk Centrum-Oost: Zondag 17 december in de Petruskerk. Doopzitting op maandag 11 december om 20.15 uur in Het Baken. Graag aanmelden bij de scriba via

Wijk Centrum-Oost: zondag  18 februari, Petruskerk. Graag vooraf aanmelden bij de scriba via

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.