PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
Orde van dienst voor de avonddienst op zondag 21 januari 2018 om 18.30u in de Maranathakerk Orde van dienst voor de avonddienst op zondag 21 januari 2018 om 18.30u in de Maranathakerk

Orde van dienst voor de avonddienst op zondag 21 januari 2018 om 18.30u in de Maranathakerk
Voorganger:      Prop. C. Hendriks
Organist:             Ad van Pelt
Koster:                                Leen van der Have
 

lees meer »
 
ZIN-dienst Maranathakerk ZIN-dienst Maranathakerk

MARANATHAKERK 10.30 uur:
ZIN-dienst: Recht door zee
Jan-Peter Molenaar
Band: Witness

 
Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 21 januari 2018 om 9.30 uur in de Petruskerk Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 21 januari 2018 om 9.30 uur in de Petruskerk

Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 21 januari 2018 om 9.30 uur in de Petruskerk
Voorganger:      Ds. G. van Meijeren
Organist:             Annelies van Zoelen
Koster:                 J. Vroedstein


 

lees meer »
 
Liturgie voor de avonddienst in de Petruskerk Liturgie voor de avonddienst in de Petruskerk

Liturgie voor de avonddienst in de Petruskerk

Voorganger:  ds. Koerselman 

lees meer »
 
Ochtenddienst in de Petruskerk op 28 JANUARI! Ochtenddienst in de Petruskerk op 28 JANUARI!

Harpiste
In de ochtenddienst van 28 januari om 09.30 uur in de Petruskerk zal de harpiste Arrianne Schipper muzikale medewerking verlenen aan de dienst. Arrianne speelt zowel solistisch als in ensembleverband.

Arrianne is regelmatig gevraagd om mee te musiceren in het symfonieorkest Sjosjanim. Sinds januari 2010 is zij 1e harpiste in het Hineni Symphony Orchestra en het Hineni Kamer Orkest. Sinds oktober 2012 is Arrianne harpdocente bij Muziekschool Ceres te Utrecht. Daarnaast heeft zij een bloeiende lespraktijk.

We zijn blij dat zij op 28 januari haar muzikale medewerking wil verlenen.  

G. Schouten
 

 
 
 
Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

EEN PERSOON VAN VREDE
 
En welk huis u ook binnengaat, zeg eerst: Vrede zij dit huis! En als daar een zoon van vrede is, zal uw vrede op hem rusten.
Lukas 10 : 5-6a

“Volg mij!”, zo roept de Heere Jezus zijn discipelen. Ook vandaag willen mensen Zijn leerling worden. En zo aan het begin van 2018 hoop ik dat tenminste één van uw goede voornemens eveneens is: een betere leerling van Hem worden!
 
Maar wat betekent dat, Christus volgen? In brede zin zouden we kunnen zeggen: leven onder Zijn heerschappij. En meer specifiek: bij alles wat je onderneemt je eerst afvragen: wat zou Jezus doen? De belangrijkste richtlijn daarbij is natuurlijk het grote gebod (Matt. 22 : 37-40): God lief hebben boven alles, en onze naaste als onszelf. Maar wat betekent onze naaste liefhebben als onszelf in het kader van Jezus volgen? Onder andere dat we er alles aan doen dat onze naaste ook een leerling van Hem wordt! Want als we het Evangelie van de Heere Jezus niet delen met  meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost: Zondag 17 december in de Petruskerk. Doopzitting op maandag 11 december om 20.15 uur in Het Baken. Graag aanmelden bij de scriba via

Wijk Centrum-Oost: zondag  18 februari, Petruskerk. Graag vooraf aanmelden bij de scriba via

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.