SOKW Stichting Omroep Kerken Woerden. SOKW Stichting Omroep Kerken Woerden.

Wij  bestaan al ruim twintig jaar en hebben als doel evangelisatie via de radio binnen Woerden kenbaar te maken.
Zo hebben we in een uur zendtijd per week aandacht voor:
De kinderen van de basisschool, een verhaal wordt verteld afgewisseld met muziek en op de website is een kleurplaat te downloaden.(circa 20 minuten)
Kerkpleinberichten: activiteiten die op kerkelijk gebied de komende week aan de orde komen (circa 5 min.)
Gastvrij : een of meerdere personen lichten een activiteit toe die aanstaande is of onlangs geweest (circa 30 min.)Dit uur wordt uitgezonden via de lokale omroep RPLFM en is te beluisteren op zaterdagavond tussen 18 en 19 uur en wordt zondag herhaald dan van 17 tot 18 uur.

Meer informatie vindt u op de eigen website van de SOKW: http://www.sokw.nl

EEN PERSOON VAN VREDE

En welk huis u ook binnengaat, zeg eerst: Vrede zij dit huis! En als daar een zoon van vrede is, zal uw vrede op hem rusten.
Lukas 10 : 5-6a

“Volg mij!”, zo roept de Heere Jezus zijn discipelen. Ook vandaag willen mensen Zijn leerling worden. En zo aan het begin van 2018 hoop ik dat tenminste één van uw goede voornemens eveneens is: een betere leerling van Hem worden!

Maar wat betekent dat, Christus volgen? In brede zin zouden we kunnen zeggen: leven onder Zijn heerschappij. En meer specifiek: bij alles wat je onderneemt je eerst afvragen: wat zou Jezus doen? De belangrijkste richtlijn daarbij is natuurlijk het grote gebod (Matt. 22 : 37-40): God lief hebben boven alles, en onze naaste als onszelf. Maar wat betekent onze naaste liefhebben als onszelf in het kader van Jezus volgen? Onder andere dat we er alles aan doen dat onze naaste ook een leerling van Hem wordt! Want als we het Evangelie van de Heere Jezus niet delen met  meer

Wijk Centrum-Oost: Zondag 17 december in de Petruskerk. Doopzitting op maandag 11 december om 20.15 uur in Het Baken. Graag aanmelden bij de scriba via

Wijk Centrum-Oost: zondag  18 februari, Petruskerk. Graag vooraf aanmelden bij de scriba via

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.