Uitnodiging Ladiesnight Uitnodiging Ladiesnight

Waar: Maranathakerk
Wanneer: donderdag 23 november
Hoe laat: inloop 19.30 uur met koffie/thee en……., aanvang 20.00 uur

Een tipje van de sluier:
Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een “war room” moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht. Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging, dat overwinningen niet toevallig zijn, bewezen wordt. De bekroonde bedenkers van Fireproof en Courageous komen met WAR ROOM, een meeslepend drama met hartverwarmende humor. De film werd nummer één in Amerikaanse bioscopen en kreeg buitengewone commentaren van bezoekers van alle leeftijden.

Kom gezellig kijken!
Ook heel leuk om samen met je vriendin, zus, collega of buurvrouw te komen.

Vrouwenteam Woerden

EEN PERSOON VAN VREDE

En welk huis u ook binnengaat, zeg eerst: Vrede zij dit huis! En als daar een zoon van vrede is, zal uw vrede op hem rusten.
Lukas 10 : 5-6a

“Volg mij!”, zo roept de Heere Jezus zijn discipelen. Ook vandaag willen mensen Zijn leerling worden. En zo aan het begin van 2018 hoop ik dat tenminste één van uw goede voornemens eveneens is: een betere leerling van Hem worden!

Maar wat betekent dat, Christus volgen? In brede zin zouden we kunnen zeggen: leven onder Zijn heerschappij. En meer specifiek: bij alles wat je onderneemt je eerst afvragen: wat zou Jezus doen? De belangrijkste richtlijn daarbij is natuurlijk het grote gebod (Matt. 22 : 37-40): God lief hebben boven alles, en onze naaste als onszelf. Maar wat betekent onze naaste liefhebben als onszelf in het kader van Jezus volgen? Onder andere dat we er alles aan doen dat onze naaste ook een leerling van Hem wordt! Want als we het Evangelie van de Heere Jezus niet delen met  meer

Wijk Centrum-Oost: Zondag 17 december in de Petruskerk. Doopzitting op maandag 11 december om 20.15 uur in Het Baken. Graag aanmelden bij de scriba via

Wijk Centrum-Oost: zondag  18 februari, Petruskerk. Graag vooraf aanmelden bij de scriba via

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.