PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
INFORMATIEAVOND ANTONIE EN CORA TREUREN INFORMATIEAVOND ANTONIE EN CORA TREUREN

Antonie en Cora zijn momenteel met verlof in Nederland. Ze vertellen u/jou graag over hun diaconale werk in Colombia. Daarom bent u van harte uitgenodigd om op dinsdag 30 januari om 20.00 uur in Het Baken naar hun presentatie te luisteren en met hen bij te praten. We zouden het erg leuk vinden als u hierbij kunt zijn. Wilt u graag naar hun presentatie komen, maar kunt u niet de 30ste? Ze geven in januari op meerdere plekken presentaties; zie www.geloofincolombia.nl. 
We hopen van harte u bij een van de presentaties te ontmoeten. 

 
DANK VOOR JULLIE LIEFDE, STEUN EN GEBED DANK VOOR JULLIE LIEFDE, STEUN EN GEBED

Na 3 maanden in Nederland te zijn geweest zijn wij op 4 januari weer vertrokken naar Kenia. Wat hebben we een ontzettende mooie gezegende tijd gehad. We mochten op veel plekken vertellen van en over ons werk en ook delen van wat wij hebben geleerd. We hebben God aan het werk gezien en we zijn hier dankbaar voor. We willen jullie bedanken voor jullie liefde, steun, gebed en bemoediging. We gaan met een vol hart weer terug en voelen ons gezegend een gemeente achter ons te hebben staan.
Blijf dichtbij God, heb elkaar lief, vergeef elkaar en bid voor elkaar als broers en zussen. Totdat we elkaar weer zien.
Gods zegen, Julius en Rianne

 
TERUGBLIK TERUGBLIK

Het jaar 2017 nadert zijn einde en we mogen als zendingscommissie terugzien op een mooie tijd met contacten met diverse zendelingen die ergens in de wereld aan het werk zijn in het Koninkrijk van God. We willen als zendingscommissie u, als gemeenteleden, bedanken voor het meeleven met en voorbede voor dit werk van de zendelingen, waarbij we betrokken zijn door nieuwsbrieven en contacten op andere manieren. Ook onze dank door de vele giften die in het afgelopen jaar zijn binnen gekomen. Het zij via de bussen in de kerken, het zij via giften via de inzet van de wijkcommissie en giften via de pinksterbrief. Hartelijk dank daarvoor. We zijn er

lees meer »
 
Het werk van Julius en Rianne Mutua-Schouten in Kenia Het werk van Julius en Rianne Mutua-Schouten in Kenia

“Wij, Julius en Rianne Mutua-Schouten, voelen ons geroepen om ons in Kenia in te zetten voor minder bedeelden en te getuigen van Gods liefde aan jong en oud. Wij werken samen met Jeugd met een Opdracht (YWAM) en Shoulder 2 Shoulder.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Mail dan naar 

Klik hier om even mee te kijken in Kenia.

lees meer »
 
Weblog verschenen van Rineke van Ginkel Weblog verschenen van Rineke van Ginkel

Er is een nieuw weblog verschenen van Rineke van Ginkel.
Klik hieronder op de link om het weblog te openen.
Mooie wereld, moeilijke wereld  »

 
VERLOFWONING GEZOCHT VERLOFWONING GEZOCHT

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat Antonie en Cora op verlof waren in Nederland. Nu hun uitzending definitief verlengd is met twee jaar, zullen zij in december weer op verlof naar Nederland komen. Wij als thuisfrontcommissie kijken er erg naar uit om ze weer te zien!
Eén van de belangrijkste zaken die we als TFC moeten regelen, is een verlofwoning voor Antonie en Cora. Heeft u ideeën voor een woning, dan horen wij dit heel graag van u! Het zou fijn zijn als de woning in de omgeving van Woerden is, maar we staan open voor alternatieven. Antonie en Cora zullen in Nederland zijn van ongeveer 20 december t/m 24 februari. U kunt ons bereiken via  of spreek ons aan in de kerk.
Alvast bedankt voor het meedenken!

Hartelijke groet, TFC Geloof in Colombia
Nico, Aris, Jeanette, Hilbert, Donald, Rhodé en Willy-Janne

 
Nieuwsbrieven Cora en Antonie Treuren Nieuwsbrieven Cora en Antonie Treuren

Geloof in Colombia

April 2014 zijn wij, Cora en Antonie Treuren - van Utrecht, door de GZB uitgezonden naar Colombia waar wij de diaconie van de Presbyteriaanse kerk gaan ondersteunen. Onze nieuwsbrieven kunt u hieronder inzien:Nieuwsbrief #4-2016
Nieuwsbrief #2-2016
Nieuwsbrief #1-2016
Nieuwsbrief #4-2015
Nieuwsbrief #3-2015
Nieuwsbrief #2-2015
Nieuwsbrief #1-2015
Nieuwsbrief #4-2014
Nieuwsbrief #3-2014
Nieuwsbrief #2-2014
Nieuwsbrief #1-2014
Nieuwsbrief #1-2013

 
KAARTEN EN POSTZEGELS KAARTEN EN POSTZEGELS

De vakantie periode is weer voorbij
Wat doet u met uw kaarten en postzegels?
U spaart ze, dat is een mooie hobby.
U gooit ze weg, dat is jammer, want ze zijn waardevol voor de zending.
Kaarten en postzegels worden verzameld en gesorteerd en verkocht op beurzen. Landelijk brengt dat veel geld op voor de zending.
Wilt de postzegels ruim uitknippen. U kunt de kaarten en postzegels deponeren in de verzameldozen in de Petruskerk en de Maranathakerk.
De volgende kaarten hebben waarde:
Gave ansichten met postzegels
Dubbele kaarten van Anton Pieck, Disney, Anne Geddes, Marjolein Bastin, Removos, Unicef, maar ook zelf gemaakte kaarten.
Geboortekaartjes en fotokaarten.
Enveloppen , netjes open gemaakt met postzegel en handgeschreven adres.
 
Vindt u het moeilijk om ze mee te brengen naar de kerk, dan halen we ze graag bij u op.
Voor meer informatie kunt bellen met Rika van Ingen (501766) of mailen naar e-mail

 
Zendingscommissies Zendingscommissies

Namen en adressen van de leden van  Centrale- en diverse wijkzendingscommissies kunt u hier inzien.

 
 
 
Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

EEN PERSOON VAN VREDE
 
En welk huis u ook binnengaat, zeg eerst: Vrede zij dit huis! En als daar een zoon van vrede is, zal uw vrede op hem rusten.
Lukas 10 : 5-6a

“Volg mij!”, zo roept de Heere Jezus zijn discipelen. Ook vandaag willen mensen Zijn leerling worden. En zo aan het begin van 2018 hoop ik dat tenminste één van uw goede voornemens eveneens is: een betere leerling van Hem worden!
 
Maar wat betekent dat, Christus volgen? In brede zin zouden we kunnen zeggen: leven onder Zijn heerschappij. En meer specifiek: bij alles wat je onderneemt je eerst afvragen: wat zou Jezus doen? De belangrijkste richtlijn daarbij is natuurlijk het grote gebod (Matt. 22 : 37-40): God lief hebben boven alles, en onze naaste als onszelf. Maar wat betekent onze naaste liefhebben als onszelf in het kader van Jezus volgen? Onder andere dat we er alles aan doen dat onze naaste ook een leerling van Hem wordt! Want als we het Evangelie van de Heere Jezus niet delen met  meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost: Zondag 17 december in de Petruskerk. Doopzitting op maandag 11 december om 20.15 uur in Het Baken. Graag aanmelden bij de scriba via

Wijk Centrum-Oost: zondag  18 februari, Petruskerk. Graag vooraf aanmelden bij de scriba via

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.