Aanpassingen wijkkassen Aanpassingen wijkkassen

Vanwege de samenvoeging van de wijken Noord en West verandert er ook een en ander op het gebied van de wijkkassen. Deze worden per 1 januari a.s. samengevoegd. De penningmeester van wijk West, dhr. Erwin Meijer, legt het penningmeesterschap neer. Wij danken hem voor zijn inzet in deze. De bankrekening van wijkkas West zal per genoemde datum worden opgeheven. De penningmeester van wijkkas Noord, dhr. Gert Lekkerkerker, wordt penningmeester van de nieuwe wijk Noord+West. De bankrekening van wijk Noord wordt voortgezet onder de naam Hervormde Gemeente Woerden inz. Wijkkas Noord+West. Afrekenen blijft mogelijk op de eerste maandag van de even maanden of tussendoor via de mail of brievenbus op het adres Jan Sluijtersstraat 20.
       Gert Lekkerkerker

BREEKBAAR PASEN
We leven toe naar Pasen, door de diepte van het lijden van Jezus heen. Deze weg door de diepte heen krijgt dit jaar een bijzondere lading door de coronacrisis. We hebben te maken met grote bezorgdheid, onzekerheid en angst om het coronavirus. We denken aan de zieken en aan de families die getroffen zijn door overlijden in hun kring. Hoe intens verdrietig en aangrijpend zijn deze situaties. Het is ons gebed dat zij in deze diepte de nabijheid van God mogen ervaren.
Maar de diepte gaat verder. We worden op onszelf en een kleine kring naasten teruggeworpen. Nog breder is de impact enorm: op werk, school, ons zorgstelstel, de dagelijkse boodschap. Op tal van manieren wordt er geschud aan de grondvesten van ons bestaan. We worden erbij stilgezet hoe kwetsbaar we zijn.

Afhankelijk
Jezus heeft zijn kwetsbaarheid intens doorleefd, tot in de dood. Zo wilde hij één zijn met de mensen en de wereld. Kwetsbaar als hij was heeft hij in Getsemané uitgesproken dat hij zijn leven legde in de handen van God. Dat was ook zijn laatste schreeuw aan het kruis. Hij gaf zich over in het

OVERBELASTING KERKOMROEP

In veel gemeenten zullen veel meer luisteraars via Kerkomroep aangesloten zijn dan normaal. Dit kan leiden tot overbelasting van de website van Kerkomroep. Het zou goed kunnen zijn dat u geen verbinding kunt maken met de live uitzending. Als volgen op de computer niet lukt, kunt u smartphone of tablet proberen, of andersom. Niet alle browsers werken even goed samen met kerkomroep.nl; het proberen van een andere browser kan misschien helpen. U kunt prima de uitzending op een later moment terugluisteren. Als er gespreid geluisterd wordt, zal dat de snelheid ten goede komen. Achteraf kunt u de kerkdienst ook downloaden en afspelen wanneer dat u uitkomt.