Overzicht samenkomsten Overzicht samenkomsten

zondag 13 januari: samenkomst, Maaltijd van de Heer
zondag 20 januari: samenkomst, Margriet Zwart
zondag 27 januari: samenkomst, interactief
De samenkomsten starten om 10.30 uur in Het Baken, Beneluxlaan 3. Vanaf 10.15u is er koffie, thee en limonade.

Op www.hetbakenwoerden.nl vindt u altijd de meest actuele informatie over samenkomsten en activiteiten van Het Baken. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de komende activiteiten van Het Baken? Meld u dan op de website aan voor de digitale nieuwsbrief.

14 februari om 20 uur komt Corjan Matsinger 14 februari om 20 uur komt Corjan Matsinger

Thema- avond voor iedereen die betrokken is bij geloofsopvoeding. Van harte welkom!
Toegang is gratis, collecte voor onkosten.

WhatsUpp?!
Wifi is voor veel kinderen en tieners een primaire levensbehoefte. Maar krijgen tieners geen vierkante ogen van al die schermen? Is dat swipen door kleine kids op de IPad echt goed voor de fijne motoriek? Op welke wijze ga je als opvoeder om met de sociale media? Hoe coach je kinderen die al flink actief zijn op Insta, Snapchat en WhatsApp? Op welke manier kan YouTube een kans zijn voor geloofsgesprekken? Corjan neemt je mee in de wereld van duimpies, vloggers en hashtags. Samen gaan we op zoek naar praktische tips die je helpen je kind mediasmart te maken.
Corjan Matsinger heeft een (te oude) Samsung telefoon met 4G, hij kijkt best vaak een Netflix serie en speelt online spelletjes met zijn zoon. Hij is ook eigenaar van Young & Holy, religieus trendwatcher, jongerenwerker en vader van vier kinderen (10-18 jaar). www.youngholy.nl
Meer info: e-mail
06-42052017

Het Baken Het Baken

Voorzitter Kernteam: Bert Halm, e-mail
Pionier: Margriet Zwart-Westers  e-mail

Het Baken is een geloofsgemeenschap in de Woerdense wijk Snel & Polanen en Waterrijk. We zijn een gemeenschap waar mensen elkaar en God kunnen ontmoeten. We doen dit op een frisse en open manier waarin ruimte is voor verschillen. Daarom is iedereen welkom! Je bent welkom als zoeker, kerkganger, anders-, of niet-gelovige.
We geloven dat het zoeken naar én leven met God echt relevant is voor je leven. We willen op een nieuwe en eigentijdse manier leven vanuit de kern van het christelijk geloof. Het Baken is een pioniersplek van de PKN en een initiatief van de gezamenlijke Protestantse Kerken in Woerden. Kijk voor meer informatie op  www.hetbakenwoerden.nl of www.facebook.com/hetbakenwoerden.
Een financiële bijdrage aan de pioniersplek kunt u overmaken op rekeningnummer NL 08 RABO 0373 7330 54 t.n.v. Hervormde Gemeente Woerden, inzake Pioniersplek Het Baken.

Digitale nieuwsbrief Digitale nieuwsbrief

Iedere 2 weken verschijnt een digitale nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen en komende activiteiten van Het Baken. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Ga dan naar www.hetbakenwoerden.nl en vul daar je e-mailadres in. Op de website is de laatste editie van de nieuwsbrief ook te lezen.

Muzikanten gezocht Muzikanten gezocht

De Bakenband is het vaste combo dat tijdens de samenkomsten de muzikale begeleiding verzorgt. Op dit moment zit de band een beetje krap in de bezetting. Daarom zijn we nog op zoek naar muzikanten, met name een pianist of gitarist. Heb jij zin om de band met je muzikale talent te versterken of ken je zo iemand? Dan ben je van harte welkom en neem dan contact op met Remco en Mirjam via

Als je niet altijd beschikbaar bent, maar het wel leuk vindt om een aantal keer per jaar mee te spelen dan kan dat natuurlijk ook. De band oefent zondagochtend voorafgaand aan de samenkomst.

Gods zegen in 2019
Hoeveel nieuwjaarswensen heeft u dit jaar gehad? Het is eigenlijk best een bijzondere gewoonte om elkaar een gelukkig of gezegend nieuw jaar vol heil toe te wensen. Het lukt lang niet altijd om bij al die wensen even echt stil te staan bij hoe de ander eigenlijk het nieuwe jaar inkijkt. Maar het kan wel een moment zijn om elkaar even in de ogen te kijken: thuis, in de familie, binnen vriendschappen, op het werk en ook in de christelijke gemeente. Om met een handdruk de onderlinge verbondenheid te laten voelen.

Het bijzondere is dat God ons eigenlijk elke kerkdienst een gezegende week wenst. En het woord ‘wenst’ is dan veel te zwak uitgedrukt. In de zegen zegt God toe dat Hij ons wil behoeden, genadig wil zijn en vrede wil geven: “De HEERE zegene u en Hij behoede u. De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig. De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u en geve u vrede.”(Num. 6:24-26). Bij deze zegen wordt

Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 17 februari 2019 in de Maranathakerk.
Doopzitting is op maandag 11 februari om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 17 februari 2019 om 9.30 uur in de  Petruskerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen contact opnemen met ds. Schouten. In overleg bepalen we een datum voor het doopgesprek.