PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
Singelloop 2018 Singelloop 2018

Hier loop ik warm voor  en jij…?
Op maandag 4 juni gaan  wij voor de 7e keer meedoen aan de Singelloop. Onze herkenbaarheid zijn de drie woorden: "Geloof,  Hoop & Liefde"  die op onze rug te lezen zijn. Wij lopen warm voor ons geloof en willen daar ook voor uitkomen. Elk jaar staat er een groot team paraat om als een witte golf  rondom de singels van Woerden te lopen.  Men zegt weleens: "herhaling is de toverkracht van  de reclame".  Ziet u het al voor u één uur lang telkens die drie woorden, "Geloof, Hoop & Liefde", dat kan haast niet ongemerkt blijven.
Deelname aan de loop kost € 6 en heb je nog geen PKN T-shirt dan komt daar nog eens € 6 bij. Vermeldt bij de opgave je maat T-shirt (S, M, L, XL of XXL). Verder zijn de volgende gegevens van belang: Voor- en achternaam, adres, postcode en woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en het aantal ronden of kilometers dat je wilt lopen. 1 ronde is 3 km., 2 ronden is 6,5 km. en 3 ronden 10 km.
 
Nieuwsgierig geworden neem dan contact op met Henk de Valk  via
Na aanmelding krijg je verdere informatie via de e-mail toegezonden
Wacht niet te lang met je aanmelding zeker niet als je nog een T-shirt nodig hebt.
 
Henk de Valk

terug
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

Omhoog met die poorten, open met die deuren! (Ps. 24:7 en9)

De laatste weken waren er weer overal ‘koninklijke deuren’ te zien, denk bijvoorbeeld aan de deuren van het Prinsenhof in Groningen en aan de vergulde deuren van het paleis in Moskou. Deuren die tot het allerlaatst dichtgehouden worden om de spanning rond de entree van de koning en de koningin of de president te verhogen. 
In Psalm 24 gaat het ook over poortdeuren die open gaan voor de Koning der ere, de HEERE van de legermachten. Het is hoogstwaarschijnlijk een psalm die geschreven is voor de intocht van de ark in Jeruzalem. Als u de tijd neemt om Psalm 24 samen te lezen met 1 Kronieken 15, dan ontstaat er een voorstelling van een indrukwekkende ceremonie. De poortwachters van de burcht Sion houden de poorten gesloten en vragen

 
meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 27 mei om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: dinsdag 22 mei om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via

 

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.