PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
EEN EVENEMENT VOOR HET HELE GEZIN! EEN EVENEMENT VOOR HET HELE GEZIN!

Op 26 mei organiseert de zendingscommissie Reeuwijk samen met de GZB een leuke middag voor het hele gezin bij de Reeuwijkse Hout. Zonder schoenen (op de blote voeten dus) leggen de kinderen een route af en ondertussen voeren ze allerlei opdrachten uit.
Een erg leuk en leerzaam familie event. De kinderen leren van gehandicapten kinderen in Indonesië, krijgen meer te zien van zending en dragen zelf een steentje bij.
Vooraf halen de kinderen sponsorgeld op. Met dit geldbedrag kan de kerk in Indonesië de gehandicapte kinderen opzoeken, hen helpen om zichtbaar te worden, het evangelie te horen en naar school te gaan. Zonder de hulp van de kerk komen deze kinderen niet eens buiten!
Leeftijd deelnemers:         6–12 jaar
Kosten:         Om de kosten de dekken wordt een bijdrage van €5,- per kind         gevraagd, met een maximum van €10,- per gezin.
Informatie + aanmelden:          www.gzb.nl/blotevoetenpad
 
Allen van harte welkom om mee te doen of te sponsoren!
Ps. Wilt u helpen als vrijwilligers bij dit evenement? 
Mail dan naar e-mail

terug
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

Omhoog met die poorten, open met die deuren! (Ps. 24:7 en9)

De laatste weken waren er weer overal ‘koninklijke deuren’ te zien, denk bijvoorbeeld aan de deuren van het Prinsenhof in Groningen en aan de vergulde deuren van het paleis in Moskou. Deuren die tot het allerlaatst dichtgehouden worden om de spanning rond de entree van de koning en de koningin of de president te verhogen. 
In Psalm 24 gaat het ook over poortdeuren die open gaan voor de Koning der ere, de HEERE van de legermachten. Het is hoogstwaarschijnlijk een psalm die geschreven is voor de intocht van de ark in Jeruzalem. Als u de tijd neemt om Psalm 24 samen te lezen met 1 Kronieken 15, dan ontstaat er een voorstelling van een indrukwekkende ceremonie. De poortwachters van de burcht Sion houden de poorten gesloten en vragen

 
meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 27 mei om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: dinsdag 22 mei om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via

 

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.