PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
VAKANTIETIJD – NIET VOOR ELK GEZIN HETZELFDE! VAKANTIETIJD – NIET VOOR ELK GEZIN HETZELFDE!

De vakantieperiode is in aantocht, gezinnen hebben plannen gemaakt, leven naar de vakantie toe, ze verheugen zich erop. 
Dat lijkt zo gewoon, maar er zijn ook gezinnen waarvoor het realiseren van een ontspannende vakantie moeilijk of zelfs niet mogelijk is: gezinnen met een kind met een beperking. Het andere ritme kan ontregelend werken. Voor de ouders van veel van deze zorgenkinderen betekenen die weken dan ook: extra inspanning om die vrije uren te vullen; steeds de afweging maken of het kind een bepaald uitstapje aan zal kunnen; af moeten zien van een verblijf op een camping of in een zomerhuisje.
De werkgroep “Rondom het bijzondere kind” wil de gemeente hierop attent maken.
Als u in uw eigen omgeving een gezin met een bijzonder kind kent en laat blijken dat u deze problemen ziet en erkent, zal dat de ouders goed doen.
De werkgroep wenst iedereen een goede zomervakantie toe. We bidden dat ook de bijzondere kinderen en de gezinnen waartoe ze behoren ontspanning zullen vinden.
 
Namens de werkgroep “Rondom het bijzondere kind”,
 
Marien van Maanen
Ine van Brenk
 

terug
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

“Ik weet: mijn redder leeft, en Hij zal tenslotte hier op 
  aarde ingrijpen”.
Job 19:25

 Georg Friedrich Händel had slechts 24 dagen nodig om zijn oratorium “the Messiah” te componeren: van 22 augustus tot 14 september 1741. Dat kwam deels omdat hij ouder werk opnieuw gebruikte. Maar ook omdat Händel zo gepassioneerd aan het oratorium werkte dat eten en slapen er geregeld bij inschoten. Later schreef hij over deze weken als ”een fantastisch, verheven hemels visioen”..Eén van de hoogtepunten uit dit oratorium zijn natuurlijk de “halleluja” koralen. Maar juist een breekbaar en dierbaar moment uit de Messiah is de aria ”I know that my redeemer liveth”. (Ik weet dat mijn verlosser leeft) Een aria waarin op prachtige wijze de opstanding van Jezus 
meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via 
 

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.