Er zijn geen items gevonden

PSALM 121: 1, 2 EN 8
Ik kijk omhoog naar de bergen.
Daar komt mijn hulp vandaan.
Daar is de Heer, Hij helpt mij.
Hij heeft de hemel en de aarde gemaakt.
De Heer beschermt je,
overal, waar je ook gaat,
je leven lang.
(vertaling: Bijbel in Gewone Taal)

De troostrijke woorden van psalm 121 spreken veel mensen aan. Velen ervaren dat we in een roerige tijd leven. Die roerige tijd is er natuurlijk al eeuwenlang. Echter het nieuws van over de hele wereld is in slechts een paar minuten in onze huiskamer of daar waar we verbinding hebben met internet. Vaker dan je lief is kan je verzuchten waar het heen moet met ons land, met Europa, met de wereld… Een gevoel van machteloosheid om iets aan een situatie te veranderen vergroot soms je moedeloosheid. Dichter bij huis speelt er vaak ook het nodige. Bijvoorbeeld als je baan op de tocht staat vanwege een reorganisatie of als er iets mis

Wijk Centrum-Oost: Zondag 21 oktober om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting op maandag 15 oktober om 20.30 uur in de Maranathakerk. Graag van te voren aanmelden bij de scriba.

Wijken West en Noord: Zondagmorgen 28 oktober in de Maranathakerk. Ouders die hun kind willen laten dopen kunnen contact opnemen met ds. Hans Berkheij (795233). De doopzitting zal plaatsvinden op dinsdagavond 16 oktober om 20.00 uur in de Maranathakerk.