Er zijn geen items gevonden

DE VERANDERING
“Maar Maria bewaarde al deze woorden in haar hart en bleef
erover nadenken”.
Lucas 2:19

Advent en Kerst
Het hoogtepunt in het kerkelijk jaar is Pasen. De Heer is waarlijk opgestaan! Wij hebben er al van gehoord. Wij zijn gemeente van de Christus. Hij heeft de dood overwonnen.
Als we geen paasgemeente waren hadden we misschien ook niet zoveel verlangen naar het kerstfeest. Het begin van het Evangelie van Jezus is weinig opwekkend. Maria, de moeder van Jezus verkeert in een buitengewoon ongemakkelijke situatie. Ze is hoogzwanger, en bovendien ongehuwd. Jozef, met wie ze omgaat is zeker niet de vader, en dat weet hij ook. Bovendien moet ze ver reizen vanwege de grillen van de Romeinse keizer, de buitenlandse overheerser van haar land. We zouden op dit moment geen van allen graag in haar schoenen staan. Natuurlijk wordt er even later in het Evangelie verteld van het engelenkoor, de herders in

Wijk Centrum-Oost: Zondag 23 december om 9.30 uur in de Maranathakerk. Doopzitting op maandag 17 december om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 2 december om 9.30 uur in de Maranathakerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen zich melden bij ds. G. Schouten. In overleg bepalen we dan een datum voor het doopgesprek.