Film in de Huiskamer Film in de Huiskamer

Op dinsdag 11 december is er weer een ‘film in de huiskamer’ bij Diny Wolters,
Annie M. G. Schmidtweg 14. De film heet ‘Lion’
Lion is een prachtige verfilming van de bestseller ‘Mijn lange weg naar huis”.
De Indiase jongen Saroo Brierley komt als 5 jarige per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert ver weg van zijn thuis en familie. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt hij geadopteerd door een Australisch echtpaar. Als hij 30 is gaat Saroo op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte.
U, jullie zijn van harte welkom om de film te komen bekijken. Vanaf 19.15 uur staat de koffie/ thee klaar.
Telefonisch aanmelden bij Diny Wolters (460064) of per email
Wees welkom!
     Ine van Brenk en Diny Wolters

DE VERANDERING
“Maar Maria bewaarde al deze woorden in haar hart en bleef
erover nadenken”.
Lucas 2:19

Advent en Kerst
Het hoogtepunt in het kerkelijk jaar is Pasen. De Heer is waarlijk opgestaan! Wij hebben er al van gehoord. Wij zijn gemeente van de Christus. Hij heeft de dood overwonnen.
Als we geen paasgemeente waren hadden we misschien ook niet zoveel verlangen naar het kerstfeest. Het begin van het Evangelie van Jezus is weinig opwekkend. Maria, de moeder van Jezus verkeert in een buitengewoon ongemakkelijke situatie. Ze is hoogzwanger, en bovendien ongehuwd. Jozef, met wie ze omgaat is zeker niet de vader, en dat weet hij ook. Bovendien moet ze ver reizen vanwege de grillen van de Romeinse keizer, de buitenlandse overheerser van haar land. We zouden op dit moment geen van allen graag in haar schoenen staan. Natuurlijk wordt er even later in het Evangelie verteld van het engelenkoor, de herders in

Wijk Centrum-Oost: Zondag 23 december om 9.30 uur in de Maranathakerk. Doopzitting op maandag 17 december om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 2 december om 9.30 uur in de Maranathakerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen zich melden bij ds. G. Schouten. In overleg bepalen we dan een datum voor het doopgesprek.