14 februari om 20 uur komt Corjan Matsinger naar het Baken 14 februari om 20 uur komt Corjan Matsinger naar het Baken

Thema- avond voor iedereen die betrokken is bij geloofsopvoeding. Van harte welkom!
Toegang is gratis, collecte voor onkosten.

WhatsUpp?!
Wifi is voor veel kinderen en tieners een primaire levensbehoefte. Maar krijgen tieners geen vierkante ogen van al die schermen? Is dat swipen door kleine kids op de IPad echt goed voor de fijne motoriek? Op welke wijze ga je als opvoeder om met de sociale media? Hoe coach je kinderen die al flink actief zijn op Insta, Snapchat en WhatsApp? Op welke manier kan YouTube een kans zijn voor geloofsgesprekken? Corjan neemt je mee in de wereld van duimpies, vloggers en hashtags. Samen gaan we op zoek naar praktische tips die je helpen je kind mediasmart te maken.
Corjan Matsinger heeft een (te oude) Samsung telefoon met 4G, hij kijkt best vaak een Netflix serie en speelt online spelletjes met zijn zoon. Hij is ook eigenaar van Young & Holy, religieus trendwatcher, jongerenwerker en vader van vier kinderen (10-18 jaar). www.youngholy.nl
Meer info: e-mail
06-42052017

Toen er acht dagen verstreken waren en Hij besneden zou worden, kreeg hij de naam Jezus…..