KAARSJES in de PETRUS KAARSJES in de PETRUS

De eerstvolgende KAARSJES in de PETRUS wordt gehouden op vrijdagavond 8 maart a.s. van 19.00 - 22.00 uur. Op deze avond wordt je uitgenodigd om een kaarsje ter nagedachtenis of ter bemoediging in de Petruskerk aan te steken.

Je kunt gelijk weer weggaan of gaan zitten kijken,  luisteren naar muziek of stil zijn maar ook bidden en denken aan degene die je ontvallen zijn of ziek zijn.

Er is een mogelijkheid om je gedachten, wensen op een kaartje te schrijven en achter te laten bij het hart. Deze kaartjes worden na die avond gerubriceerd en in de ochtenddienst van de zondag meegenomen in de voorbede.

Voor een gesprek of het ontvangen van een zegen zijn er pastoraal medewerkers aanwezig. Er is een Praathoek waar koffie/thee of fris wordt aangeboden.

Weet dat je van harte welkom bent om dit mee te maken en dat die avonden ook speciaal voor jou zijn bedoeld.

Zie ook www.kaarsjesindepetrus.simplesite.com

Graag tot ziens,
Henk de Valk
José van Geutselaar