Kerst Wandeltheater: teamleden gevraagd Kerst Wandeltheater: teamleden gevraagd

Afgelopen week hebben we met een aantal mensen van de 4 verschillende kerken uit de binnenstad om de tafel gezeten om te kijken of we weer een Kerst Wandel Theater kunnen organiseren met elkaar. De wil is er!!

Graag vragen we of jij ons kernteam wilt komen versterken. Het kernteam zal de kar trekken en we willen graag de taken verdelen.

Daarom zijn we op zoek naar:
  • - Een voorzitter
  • - Iemand die verantwoordelijk is voor de financiën
  • - Iemand die het script willen maken of zoeken en het thema bedenkt
  • - Iemand die de scèneleiders aanstuurt
  • - Iemand die de PR op zich wil nemen
  • - Iemand die de algemene regeltaken op zich neemt

Natuurlijk hoef je die taak niet alleen uit te voeren, maar voel je je wel verantwoordelijk dat alles gebeurt. Heel graag horen we of je je voor 1 van bovenstaande taken wilt inzetten (alleen of met anderen) en of je dan wilt plaatsnemen in het kernteam! Liefst voor 20 juni, want daarna beslissen we of er voldoende schouders zijn die dit mooie project willen dragen.
Ook voor vragen of nadere toelichting kunt je altijd contact opnemen!

We hopen dat we een mooi kernteam kunnen vormen, zodat we deze kerst weer een Kerst Wandel Theater kunnen organiseren mét elkaar en voor iedereen in Woerden!

Namens het kernteam,
      Mirjam Wester  (06 36 17 68 33)

MIJN GENADE IS U GENOEG

Voor veel mensen bekende woorden. Ik hoor deze woorden weleens. De toon waarop deze woorden worden uitgesproken kan echter totaal verschillend zijn. Waar de één liefdevol deze woorden spreekt, worden ze door een ander uitgespuugd. Waar de één iets van hoop of iets van berusting ontleent aan deze woorden, roepen ze bij een ander weerstand op; hoezo “mijn genade is u genoeg”?
De apostel Paulus schrijft in zijn brief aan de christenen in Korinthe dat Jezus tot hem heeft gesproken: “Je hebt niet meer dan mijn genade nodig, want kracht wordt zichtbaar in zwakheid” (NBV). De zin staat niet op zichzelf. Er gaat het nodige aan vooraf. Na Paulus zijn er in Korinthe nep-apostelen gekomen die invloed hebben gekregen. Paulus heeft van hen kritiek gekregen. Nu moet Paulus iets doen wat hij niet wil: hoog van zichzelf opgeven. Altijd heeft hij God en Jezus centraal gesteld en nu moet hij