Evangelisatiecommissie Evangelisatiecommissie

De evangelisatiecommissie is er niet om de roeping tot evangelisatie van de gemeente over te nemen, maar om het bewustzijn en de uitvoering hiervan in de gemeente te stimuleren en te begeleiden.
Zo wordt er bv. met het blad ‘Echo’ gewerkt ten dienste van een bepaalde sectie. Ook is er de zgn. ontdekkerskring voor wie meer van het Evangelie wil weten.
Naast de evangelisatiedienst zijn er samenkomsten rond Kerst, Pasen en Pinksteren.
Ook wordt er in centraal en interkerkelijk verband deelgenomen aan evangelisatorische activiteiten (bv. de vakantiebijbelclub in de herfstvakantie).

Gods zegen in 2019
Hoeveel nieuwjaarswensen heeft u dit jaar gehad? Het is eigenlijk best een bijzondere gewoonte om elkaar een gelukkig of gezegend nieuw jaar vol heil toe te wensen. Het lukt lang niet altijd om bij al die wensen even echt stil te staan bij hoe de ander eigenlijk het nieuwe jaar inkijkt. Maar het kan wel een moment zijn om elkaar even in de ogen te kijken: thuis, in de familie, binnen vriendschappen, op het werk en ook in de christelijke gemeente. Om met een handdruk de onderlinge verbondenheid te laten voelen.

Het bijzondere is dat God ons eigenlijk elke kerkdienst een gezegende week wenst. En het woord ‘wenst’ is dan veel te zwak uitgedrukt. In de zegen zegt God toe dat Hij ons wil behoeden, genadig wil zijn en vrede wil geven: “De HEERE zegene u en Hij behoede u. De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig. De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u en geve u vrede.”(Num. 6:24-26). Bij deze zegen wordt

Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 17 februari 2019 in de Maranathakerk.
Doopzitting is op maandag 11 februari om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 17 februari 2019 om 9.30 uur in de  Petruskerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen contact opnemen met ds. Schouten. In overleg bepalen we een datum voor het doopgesprek.