Zendingscommissie Zendingscommissie

De zendingscommissie begeleidt, in afstemming met de Centrale Zendingscommissie, met name de bezinning en geldwerving ten dienste van het zendingswerk overzee (zoals dat gebeurt via de Raad voor de Zending en de Gereformeerde ZendingsBond).
Hoogtepunten daarin zijn de voorjaars- en najaars-zendingsweek, alsmede het Pinksterfeest. Ook wordt het zendingswerk gesteund d.m.v. de verkoop van het GZB-dagboekje en de Missiezendingskalender.
De gemeente wordt opgewekt haar mede-verantwoordelijkheid hierin openhartig en vrijmoedig te dragen.
Verder worden er vanuit de commissie contacten onderhouden met broeders en zusters die vanuit de classis Woerden zijn uitgezonden.
In Hervormd Woerden worden hun rondzendbrieven gepubliceerd.

Jaarlijks is de commissie bovendien medeverantwoordelijk voor een zendingsdienst.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij de voorzitter van de wijkzendingscommissie, Jan Spek, Van Helvoortlaan 7, 3443 AN Woerden, 0348 – 41 25 48.

Gods zegen in 2019
Hoeveel nieuwjaarswensen heeft u dit jaar gehad? Het is eigenlijk best een bijzondere gewoonte om elkaar een gelukkig of gezegend nieuw jaar vol heil toe te wensen. Het lukt lang niet altijd om bij al die wensen even echt stil te staan bij hoe de ander eigenlijk het nieuwe jaar inkijkt. Maar het kan wel een moment zijn om elkaar even in de ogen te kijken: thuis, in de familie, binnen vriendschappen, op het werk en ook in de christelijke gemeente. Om met een handdruk de onderlinge verbondenheid te laten voelen.

Het bijzondere is dat God ons eigenlijk elke kerkdienst een gezegende week wenst. En het woord ‘wenst’ is dan veel te zwak uitgedrukt. In de zegen zegt God toe dat Hij ons wil behoeden, genadig wil zijn en vrede wil geven: “De HEERE zegene u en Hij behoede u. De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig. De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u en geve u vrede.”(Num. 6:24-26). Bij deze zegen wordt

Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 17 februari 2019 in de Maranathakerk.
Doopzitting is op maandag 11 februari om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 17 februari 2019 om 9.30 uur in de  Petruskerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen contact opnemen met ds. Schouten. In overleg bepalen we een datum voor het doopgesprek.