Ambtsjubileum ds. Gerrit Schouten Ambtsjubileum ds. Gerrit Schouten

Het verheugt de kerkenraad u te kunnen vertellen dat er een reden is om eens extra stil te staan bij al het mooie werk dat onze wijkpredikant Gerrit Schouten voor onze Gemeente doet.
Gerrit werd namelijk op 12 september 1993 bevestigd als predikant in de Gemeente Anjum te Friesland. Nadat hij ook de Gemeente De Lier heeft gediend, is Gerrit in juni 2008 bevestigd als wijkpredikant in Woerden, voor wijk west, in een dienst in de Petruskerk die geleid werd door ds. Schormans.
Dit betekent dus dat Gerrit op 12 september a.s. 25 jaar werkzaam is als predikant!
Daar willen wij op zondag 9 september aandacht aan besteden, in een ochtenddienst in de Maranathakerk, waarin Gerrit zelf hoopt voor te gaan.
Na afloop zal er in ieder geval gelegenheid zijn om Gerrit de hand te drukken. Het zou fijn zijn als wij als Gemeente in groten getale uiting geven aan onze waardering voor hemt!
     Henk de Heer, scriba

Beleid en organisatie Beleid en organisatie

Op deze pagina vindt u informatie over samenstelling en organisatie van de kerkenraad. Tevens kunt u via onderstaande links het lopende beleidsplan en de 'Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de hervormde wijkgemeente Woerden West' inzien:

Beleidsplan 2010 - 2014

Beleidsplan 2015-2016

Plaatselijke regeling

Moderamen Moderamen

Ieder jaar wordt vanuit de wijkkerkenraad een moderamen (dagelijks bestuur) gekozen. Dit moderamen heeft als voornaamste taak het voorbereiden van de kerkenraadsvergaderingen. Voor het seizoen 2015-2016 bestaat het moderamen van de kerkenraad uit de volgende leden:

Voorzitter: dhr. Jan Bosman
Predikant: ds. Gerrit Schouten
Ouderling-scriba: dhr. Henk de Heer
Ouderling: dhr. Jaap van Ingen
Diaken: dhr. Arjan Neels

Diakenen Diakenen

Mw. Lenneke van Duuren, tel. 424873, e-mail

Mw. Rineke van Heeringen-Gorter, tel. 423090, e-mail

Dhr. André van Heusden

Dhr. Ben Lekkerkerker, tel. 411156, e-mail

Mw. Karin van Riel-Kooijman, tel. 421498, e-mail

Dhr. Arthur van Rooijen, tel. 444909, e-mail

Ouderlingen en kerkrentmeesters Ouderlingen en kerkrentmeesters

Ouderlingen

Mw. José van Geutselaar, tel. 430652, e-mail

Mw. Anniek van der Ploeg

Mw. Margriet Schotanus-Verheul, tel. 418392, e-mail

Dhr. Jaap Verweij, tel. 431092, e-mail

Dhr. Harry de Vink

Ouderlingen met bepaalde opdracht

Ouderling-scriba: Dhr. Henk de Heer, tel. 431007, e-mail

Jeugdouderling: dhr. Sjors van Vliet, tel. 448605, e-mail

Jeugdouderling: mw. Janneke van Vliet-van der Molen, tel. 448605, e-mail

Seniorenouderling: Dhr. Jaap van Ingen, tel. 501766, e-mail

Diensen voor doven en slechthorenden: dhr. Harry van der Veen, tel. 460469, e-mail

Ouderling-kerkrentmeester: dhr. Riné Bos

Ouderling-kerkrentmeester: mw. Hermien Bruggeman-Smit, tel. 410187, e-mail

Ouderling-kerkrentmeester
: dhr. Piet Veerman, tel. 417316, e-mail

Pastoraal bezoekers Pastoraal bezoekers

De kerkenraad wordt in het pastoraat ondersteund door pastoraal  bezoekers.

Dhr. Arie Beukers, tel. 06 44464370, e-mail

Mw. Annuska van Duuren-Kole, tel. 423953, e-mail

Dhr. Lucien Harthoorn, tel. 460619, e-mail

Dhr. Pieter de Korte, tel. 413964, e-mail