Kerkradio Kerkradio

Voor hen die de kerkdiensten niet meer kunnen bijwonen, bestaat de mogelijkheid een aansluiting op de kerkradio aan te vragen. Contactpersoon hiervoor is dhr. M. van der Does, Lindenlaan 7, 3442 GD, tel. 420235. Wanneer er een orde van dienst is, ontvangen abonnees van de kerkradio hier een exemplaar van. Daarnaast is het mogelijk om de kerkdiensten live of na afloop te beluisteren via internet. U gaat hiervoor naar kerkomroep.nl. U klikt in de kaart van Nederland op de provincie Utrecht en zoekt in de volgende lijst de kerken in Woerden op.

U kunt diensten beluisteren en/of downloaden vanuit de volgende kerkgebouwen; klik op de naam van de kerk om direct naar de juiste pagina op kerkomroep.nl te gaan:
Kruiskerk
Maranathakerk
Opstandingskerk
Petruskerk

Kerkomroep Woerden

KERKDIENSTEN INTERNET KERKDIENSTEN INTERNET

Via internet kunt u de kerkdiensten ook beluisteren, tijdens en na de dienst. U gaat naar www.kerkpleinwoerden.nl/kerkomroepU maakt dan een keuze uit de verschillende kerkgebouwen.
U kunt een dienst direct beluisteren of opslaan. Opslaan is het gemakkelijkste want dan kunt u naar eigen keuze bepaalde gedeelten in de dienst opzoeken. U kunt ook het Morgengebed in de Petruskerk via internet beluisteren.
Bij storingen tijdens de uitzending van de kerkdiensten kunt u contact opnemen met dhr A. Miedema. Zijn telefoonnummer is 0348-422065.

De kerkdiensten zijn vrij te beluisteren. Gezien de kosten die gemaakt worden is een (kleine) bijdrage op rekeningnummer NL74RABO0373733224 t.n.v. Herv. Gem. Woerden, inzake Kerktelefoon van harte welkom.

KERKDIENST VOLGEN via TABLET of SMART-Phone? KERKDIENST VOLGEN via TABLET of SMART-Phone?

Via uw smart-phone of tablet-pc een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? Dat kan nu ook met de Kerkomroep-app voor Android-apparatuur. Deze app is inmiddels gratis beschikbaar via Google Play onder de zoekopdracht Kerkomroep. Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden, zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. Bijzonder in het menu in de app is een button “Mijn kerken” waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om op deze manier snel bij de kerk uit te komen, die men graag wil.
De app voor Iphone en Ipad is beschikbaar in de Appstore onder de categorie Lifestyle of de zoekopdracht Kerkomroep

Van Betlehem tot Jeruzalem
Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein om tot Juda’s geslachten te behoren, uit jou komt iemand voort die voor mij over Israël zal heersen....
Micha 5:1

Rond de kersttijd hebben we veel gesproken en vooral gezongen over Betlehem. Het is Micha die deze stad
opnieuw in de schijnwerpers plaatst. Niet als stad van het verleden, maar als stad van de toekomst. Maar hoe
zit het dan met Jeruzalem. Dat was toch al de grote stad in de tijd van Micha? Hoe gaat God eigenlijk om
met alles wat tot stand gekomen is in zijn geschiedenis met mensen? Wordt alles wat we samen met God meegemaakt hebben en wat op de een of andere wijze door ons zondig leven niet meer puur en rein is gewoonweg uitgeveegd en begint God opnieuw? Is Jeruzalem nog de stad van David?

Het is juist nadat Micha geprofeteerd heeft over de deplorabele staat van de stad Jeruzalem, dat hij begint
te spreken over Betlehem. Jeruzalem is niet de eerste stad die verbonden wordt met de naam van koning David.
Toen David nog een veelbelovende herdersjongen was, woonde hij in

Wijk Centrum-Oost: Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 7 april 2019 in de Petruskerk.
Doopzitting is op dinsdag 2 april om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: n.n.b.