Kerkradio Kerkradio

Voor hen die de kerkdiensten niet meer kunnen bijwonen, bestaat de mogelijkheid een aansluiting op de kerkradio aan te vragen. Contactpersoon hiervoor is dhr. M. van der Does, Lindenlaan 7, 3442 GD, tel. 420235. Wanneer er een orde van dienst is, ontvangen abonnees van de kerkradio hier een exemplaar van. Daarnaast is het mogelijk om de kerkdiensten live of na afloop te beluisteren via internet. U gaat hiervoor naar kerkomroep.nl. U klikt in de kaart van Nederland op de provincie Utrecht en zoekt in de volgende lijst de kerken in Woerden op.

U kunt diensten beluisteren en/of downloaden vanuit de volgende kerkgebouwen; klik op de naam van de kerk om direct naar de juiste pagina op kerkomroep.nl te gaan:
Kruiskerk
Maranathakerk
Opstandingskerk
Petruskerk

Kerkomroep Woerden

KERKDIENSTEN INTERNET KERKDIENSTEN INTERNET

Via internet kunt u de kerkdiensten ook beluisteren, tijdens en na de dienst. U gaat naar www.kerkpleinwoerden.nl/kerkomroepU maakt dan een keuze uit de verschillende kerkgebouwen.
U kunt een dienst direct beluisteren of opslaan. Opslaan is het gemakkelijkste want dan kunt u naar eigen keuze bepaalde gedeelten in de dienst opzoeken. U kunt ook het Morgengebed in de Petruskerk via internet beluisteren.
Bij storingen tijdens de uitzending van de kerkdiensten kunt u contact opnemen met dhr. R. van der Does. Zijn telefoonnummer is 0348-420235.
De kerkdiensten zijn vrij te beluisteren. Gezien de kosten die gemaakt worden is een (kleine) bijdrage op rekeningnummer NL08FVLB0635800632 t.n.v. Herv. Gem. Woerden, inzake Kerktelefoon van harte welkom.

KERKDIENST VOLGEN via TABLET of SMART-Phone? KERKDIENST VOLGEN via TABLET of SMART-Phone?

Via uw smart-phone of tablet-pc een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? Dat kan nu ook met de Kerkomroep-app voor Android-apparatuur. Deze app is inmiddels gratis beschikbaar via Google Play onder de zoekopdracht Kerkomroep. Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden, zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. Bijzonder in het menu in de app is een button “Mijn kerken” waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om op deze manier snel bij de kerk uit te komen, die men graag wil.
De app voor Iphone en Ipad is beschikbaar in de Appstore onder de categorie Lifestyle of de zoekopdracht Kerkomroep

Woensdagavond, in het Linschoterbos.

Het is een prachtige, zonnige zomeravond. Het voelt heerlijk om nu even een fietstocht te maken.
En het is druk in het bos. Het lijkt alsof de vakantietijd al is aangebroken, ik zie fietsers, een groepje wandelaars. Een familie viert een verjaardagspartijtje in de tuin van hun huis. Het is goed toeven in het Linschoterbos. En ik besef maar weer, hoe dierbaar mij deze bosrijke omgeving toch is.
Tijdens de fietstocht denk ik aan de bijbelgespreksgroep.
Elke 2edinsdagmorgen van de maand komen we met een groepje bewoners bij elkaar in de kapel van ’t Oude Landt. Aan de hand van hun levensverhalen en gesprekken zoeken wij

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via