jongwoerden.nl (Noord en West) jongwoerden.nl (Noord en West)

Voor de jeugdactiviteiten van de wijken Noord en West:

www.jongwoerden.nl

facebook.com/jongwoerden

Twitter mee via #jongwoerden

Jeugdraad Centrum en Oost Jeugdraad Centrum en Oost

Voor de jeugdactiviteiten van de wijken Centrum en Oost klik op onderstaande afbeelding

Kunst vol verwachting

In de vakantieperiode kun je zomaar ergens een kunstwerk aantreffen dat je raakt. Nog niet zolang geleden moest ik bij het lezen van de woorden van Jezus “Ik sta aan de deur en Ik klop”, terugdenken aan een schilderij waar ik rond mijn 20eonverwacht voor stond. In de St. Pauls in Londen maakte het schilderij ‘The Light of the world’ grote indruk op me. Het beeldt Jezus af Die, met een lantaarn in de hand, aanklopt aan een dichte, door onkruid overwoekerde deur. Het was niet voor niets dat die dichte deur met verroeste spijkers mij toen raakte, want eerlijk gezegd was mijn eigen hart in mijn tienertijd afgesloten geweest voor God. Maar Hij bleef kloppen!

Maar ook in Woerden kan zo’n ontmoeting ontmoeting plaatsvinden. Bij de kapel van Weddesteyn ben ik al een paar keer stil blijven staan bij het beeld De ark van Noë. Over het kunstwerk heb ik niet meer informatie kunnen vinden dan

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via