COLLECTE OP ZONDAG 24 juni (tijdens de dienst) COLLECTE OP ZONDAG 24 juni (tijdens de dienst)

Stichting Mission Aviation Fellowships Nederland (MAF)
De MAF is een internationale organisatie die actief is onder het motto Flying for Life. De MAF vliegt in 30 van de armste landen. Zij willen Gods liefde delen via het aanbieden van vliegdiensten en technologie. Wereldwijd zijn 1000 ( noodhulp) organisaties hiervan afhankelijk. Ook zendingswerkers maken veel gebruik van de vliegdiensten. Iedere vijf minuten stijgt er ergens in de wereld een MAF vliegtuig op om mensen in afgelegen gebieden te helpen. Om dit werk te blijven doen is er jaarlijks geld nodig voor brandstof, onderhoud en vervanging van de machines.
MAF Nederland wil in de loop van 2018 een extra vliegtuig voor Zuid Soedan beschikbaar stellen. De nood is er nog steeds zo hoog dat MAF amper aan de vele  “vluchtvragen” kan voldoen.
Uit de diaconale collecte gaat een bedrag van € 300,00 naar de MAF.
U ondersteunt de MAF met hun belangrijke werk met een gift op rek. nr. NL 40 ABNA 0558 345 808 t.n.v. St. MAF Nederland te Twello.

Zegels en spaarpunten Zegels en spaarpunten

Bij de ingangen van onze kerken staan doosjes. Wanneer u zegels of spaarpunten van acties heeft waar u zelf niets mee wilt doen, dan kunt u deze zegels en spaarpunten in deze doosjes doen. Zij worden dan door anderen mensen gebruikt en krijgen zo een bestemming!

VAKANTIES VOOR EENOUDERGEZINNEN VAKANTIES VOOR EENOUDERGEZINNEN

Als alleenstaande ouder heeft u de zorg voor uw kind(eren) zeven dagen per week.
Soms gedeeld met anderen, maar het grootste deel van de zorg is toch voor u als ouder.
Mogelijk is een vakantie, waarin u kunt ontspannen en waarin u af en toe uw eigen plan kunt trekken en de zorg voor uw kinderen kunt delen, dan erg welkom.
De organisatie Y Camps organiseert vakanties voor eenoudergezinnen met de volledige zorg voor uw kinderen. Ervaren begeleiders organiseren activiteiten voor de kinderen zodat u tijd voor uzelf hebt.
Als u dat wilt worden er ook voor de ouders activiteiten georganiseerd. De vrijwilligers kunnen ook voor de maaltijden zorgdragen.
In Nederland zijn er een drietal locaties waar deze vakantieweken worden georganiseerd.
In de Glind, een locatie in Friesland en een locatie in de Achterhoek.
U kunt informatie verkrijgen op www.ycampseenoudervakanties.nl of via 035 6668777.
Wanneer u een minimuminkomen heeft, is het soms mogelijk in aanmerking te komen voor een gereduceerd tarief.

Woensdagavond, in het Linschoterbos.

Het is een prachtige, zonnige zomeravond. Het voelt heerlijk om nu even een fietstocht te maken.
En het is druk in het bos. Het lijkt alsof de vakantietijd al is aangebroken, ik zie fietsers, een groepje wandelaars. Een familie viert een verjaardagspartijtje in de tuin van hun huis. Het is goed toeven in het Linschoterbos. En ik besef maar weer, hoe dierbaar mij deze bosrijke omgeving toch is.
Tijdens de fietstocht denk ik aan de bijbelgespreksgroep.
Elke 2edinsdagmorgen van de maand komen we met een groepje bewoners bij elkaar in de kapel van ’t Oude Landt. Aan de hand van hun levensverhalen en gesprekken zoeken wij

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via