PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
Doppenspaarders, Doppenspaarders,

Een update over het gespaarde aantal kilo’s doppen van het afgelopen jaar, 2019.   In de MK  is  59,12 kg. gespaard. In de PK 18,20 kg. en in Het Baken, 16,73.kg. De Jorai school in Zegveld, daar hebben de kinderen met elkaar 78,36 kg. gespaard. In de ‘Milandhof” 46,70 kg. Dan zijn er nog privé spaarders die KiKa een warm hart toedragen zij hebben 90,40  kg.bij elkaar gespaard.
Van deze verzamelpunten bij elkaar is er in totaal 310,51 kg. gespaard. WEER een GEWELDIG resultaat voor  de zieke KIKA kinderen waar we met elkaar ons steentje op deze manier aan bijdragen. Onze welgemeende dank daarvoor. Er zijn mensen die aan ons vragen, wat levert het in geld op. Als u dat hoort schrikt u ervan dat het zo weinig is in verhouding. Maar alle moeite die we er met elkaar voor moeten doen levert een dermate bedrag op dat het wel de moeite waard is om dit te blijven doen. En nog een groot pluspunt is, dit komt zo niet in de natuur terecht. Het wordt gerecycled. En met elkaar is het voor iederéén te behappen. Wel blijven wij uw medewerking daar in vragen om ze stickervrij , AFGESPOELD en droog, in te leveren. Nieuw is, dat we nu ook de dopjes van bierflesjes en deksels van o.a. potgroenten  kunnen gebruiken. Wel graag apart in een zakje inleveren. Deze zijn zwaarder in gewicht dus brengen ook meer geld op.
       Anneke Hoogerbrugge

terug
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

DE DERDE DAG
“… en op de derde dag bereik ik de voltooiing”

Lucas 13:32c

Het zijn de Farizeeërs die Jezus waarschuwen. Hij kan maar beter weggaan, want Herodes wil hem doden. Het lijkt wel of Jezus daar niet bang voor is. “Let op, ik drijf demonen uit en vandaag en morgen genees ik mensen, en op de derde dag bereik ik de voltooiing”, zegt Hij tegen hen.
Zou iemand het begrepen hebben? De woorden van Jezus zijn krachtig genoeg om te weten dat hij iets bijzonders zegt. Omstanders hebben ze onthouden, zodat ze later konden worden opgenomen in het Evangelie van Lucas.
Het zal vast niet allemaal duidelijk geweest zijn. Niet daar, en niet direct op dat moment. Maar het moet wel duidelijk geweest zijn dat de aanstaande dood voor Jezus niet het allerbelangrijkste was. Hij keek veel verder dan dat. Maar Jezus had vooral ook zijn aandacht voor het hier en nu: er moesten demonen worden uitgedreven, mensen genezen. Dat was het

meer
 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden


Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.