UW GIFT? UW GIFT?

Wordt nu door de diaconie meer dan ooit op prijs gesteld! Doordat er nog geen reguliere kerkdiensten worden gehouden kunnen we niet beschikken over de inkomsten die via de reguliere collecten iedere zondag binnenkomen. Ondersteuningen vanuit de diaconie vinden nu wel steeds plaats. In de stukjes die wij over de te houden collecten schrijven vindt u veelal ook het bankrekeningnummer van de organisatie waarvoor de collecte of een deel van de reguliere collecte is bestemd. U kunt deze organisaties ook rechtstreeks ondersteunen met uw gift op de vermelde bankrekeningen. Zij zijn er heel blij mee! Vele organisaties kennen in deze wat verwarrende tijd een daling van hun inkomsten. Maar ook uw gift op de eigen bankrekening van onze diaconie is meer dan welkom! Het bankrekeningnummer van de diaconie is NL09 RABO 0373 7398 26 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Woerden te Woerden.

WANDELEN

Wandelen is helemaal in. Het mooie weer dat we de laatste weken gehad hebben nodigt uit om een rondje te doen. Het verplicht thuiswerken en de sportvereniging waar je niet terecht kan, spelen wellicht ook een rol. Even lekker bewegen, niet té inspannend, je gedachten (proberen te) verzetten, genieten van de zon en de natuur die in deze periode op zijn mooist lijkt. Wandelen helpt bij een gezonde en actieve leefstijl. Je kunt samen wandelen met een vriend of vriendin, met je hond als je die hebt of alleen.
In de Bijbel gaat het ook over wandelen. Door de hele Bijbel kom je het tegen. Wandelen met God. Zo wandelde Henoch met God (Genesis 5:22 en 24). Zoals dat in Genesis staat is het natuurlijk figuurlijk bedoeld. Wandelen met God betekent dat

KOPIJ ROND PINKSTEREN

Vanwege Pinksteren kan kopij voor Hervormd Woerden nr. 8 worden ingeleverd tot uiterlijk dinsdagochtend 2 juni 10.00 uur, per e-mail. Voor wijkberichten blijft het inlevertijdstip zaterdag 30 mei 12.00 uur bij de wijkredacties.

OVERBELASTING KERKOMROEP

In veel gemeenten zullen veel meer luisteraars via Kerkomroep aangesloten zijn dan normaal. Dit kan leiden tot overbelasting van de website van Kerkomroep. Het zou goed kunnen zijn dat u geen verbinding kunt maken met de live uitzending. Als volgen op de computer niet lukt, kunt u smartphone of tablet proberen, of andersom. Niet alle browsers werken even goed samen met kerkomroep.nl; het proberen van een andere browser kan misschien helpen. U kunt prima de uitzending op een later moment terugluisteren. Als er gespreid geluisterd wordt, zal dat de snelheid ten goede komen. Achteraf kunt u de kerkdienst ook downloaden en afspelen wanneer dat u uitkomt.