Bericht van het dovenpastoraat: Bericht van het dovenpastoraat:

Bent u doof of slechthorend? Of kent u iemand die doof of slechthorend is?

De Interkerkelijke Commissie van het Dovenpastoraat (IC Utrecht) draagt zorg voor het pastoraat onder doven. Hierbij organiseert zij o.a. verscheidene kerkdiensten voor doven en slechthorenden in de provincie Utrecht.

Op de 1ezondag van de maand, is er een dovendienst in Woerden, in de Kapel bij Careyn Weddesteyn. De dienst begint om 11.30 uur. Adres: Utrechtse straatweg 50, 3445 AS Woerden. Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en koffie drinken;

Daarnaast zijn er met enige regelmaat gecombineerde diensten in de provincie Utrecht. De diensten worden ondersteund door gebaren (door middel van een tolk) en een beamerpresentatie.

Voor meer informatie over de diensten en het dovenpastoraat kunt u terecht op:
www.ic-utrecht.nlof bij mw. A. Beukers E-mail.

Gods zegen in 2019
Hoeveel nieuwjaarswensen heeft u dit jaar gehad? Het is eigenlijk best een bijzondere gewoonte om elkaar een gelukkig of gezegend nieuw jaar vol heil toe te wensen. Het lukt lang niet altijd om bij al die wensen even echt stil te staan bij hoe de ander eigenlijk het nieuwe jaar inkijkt. Maar het kan wel een moment zijn om elkaar even in de ogen te kijken: thuis, in de familie, binnen vriendschappen, op het werk en ook in de christelijke gemeente. Om met een handdruk de onderlinge verbondenheid te laten voelen.

Het bijzondere is dat God ons eigenlijk elke kerkdienst een gezegende week wenst. En het woord ‘wenst’ is dan veel te zwak uitgedrukt. In de zegen zegt God toe dat Hij ons wil behoeden, genadig wil zijn en vrede wil geven: “De HEERE zegene u en Hij behoede u. De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig. De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u en geve u vrede.”(Num. 6:24-26). Bij deze zegen wordt

Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 17 februari 2019 in de Maranathakerk.
Doopzitting is op maandag 11 februari om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 17 februari 2019 om 9.30 uur in de  Petruskerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen contact opnemen met ds. Schouten. In overleg bepalen we een datum voor het doopgesprek.