Inloophuis ‘t Centrum Inloophuis ‘t Centrum

’t Centrum, aan de Hoge Woerd 3a (tel. 434053) is een diaconale voorziening die in stand wordt gehouden door 18 kerken uit de regio Woerden, participerende in de stichting JOAC. ’t Centrum biedt gezelligheid aan iedere bezoeker, zowel jong als oud. U kunt hier terecht voor ontmoeting, een luisterend oor, een drankje en/of een gezamenlijke warme maaltijd.
’t Centrum is geopend:
dinsdag: 10.00-15.00 en 16.00-22.00 uur
woensdag: 09.30-15.00 en 16.00-22.00 uur
donderdag: 10.00-15.00 en 16.00-22.00 uur
vrijdag: 10.00-15.00 en 16.00-22.00 uur
Op dinsdag t/m vrijdag kan men deelnemen aan een gezamenlijke lunch om 12.30 uur (aanmelden voor 11.00 uur). Op woensdag, donderdag en vrijdag is er tevens gelegenheid voor het gebruik van een gezamenlijke warme maaltijd (opgave voor 15.30 uur).
Iedere eerste zaterdag van de maand zijn er speciale activiteiten.
Zie voor meer informatie www.inloophuiswoerden.info.

Van Betlehem tot Jeruzalem
Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein om tot Juda’s geslachten te behoren, uit jou komt iemand voort die voor mij over Israël zal heersen....
Micha 5:1

Rond de kersttijd hebben we veel gesproken en vooral gezongen over Betlehem. Het is Micha die deze stad
opnieuw in de schijnwerpers plaatst. Niet als stad van het verleden, maar als stad van de toekomst. Maar hoe
zit het dan met Jeruzalem. Dat was toch al de grote stad in de tijd van Micha? Hoe gaat God eigenlijk om
met alles wat tot stand gekomen is in zijn geschiedenis met mensen? Wordt alles wat we samen met God meegemaakt hebben en wat op de een of andere wijze door ons zondig leven niet meer puur en rein is gewoonweg uitgeveegd en begint God opnieuw? Is Jeruzalem nog de stad van David?

Het is juist nadat Micha geprofeteerd heeft over de deplorabele staat van de stad Jeruzalem, dat hij begint
te spreken over Betlehem. Jeruzalem is niet de eerste stad die verbonden wordt met de naam van koning David.
Toen David nog een veelbelovende herdersjongen was, woonde hij in

Wijk Centrum-Oost: Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 7 april 2019 in de Petruskerk.
Doopzitting is op dinsdag 2 april om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: n.n.b.