INTRODUCTIE NIEUWE WEBWINKEL EN KERKGELD APP INTRODUCTIE NIEUWE WEBWINKEL EN KERKGELD APP

De Hervormde Gemeente Woerden heeft bij de SKG een eigen kerkgeld app en webwinkel.
Dit zijn aanvullingen op de bestaande mogelijkheden voor het regelen van uw financiële kerkzaken.
In de app en webwinkel kunt u op een gemakkelijke manier algemene giften doen en uw
collectebonnen bestellen, daarnaast is het mogelijk om een gift voor de restauratie van het orgel in
de Petruskerk te doen. Giften en collectebonnen kunnen nu via Ideal afgerekend worden. Dit is voor u en voor ons een eenvoudige manier van afrekenen.
De webshop kunt u vinden op de volgende site:

De app kan worden gedownload via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Na installatie koppelt u onze gemeente aan de app en bent u klaar om ‘m te gebruiken. Als extra informatie is een korte handleiding beschikbaar. U vindt deze op www.skggouda.nl/skg-collect/kerkgeld-app

Natuurlijk blijven alle bestaande methodes van bestellen en betalen gehandhaafd. Echter hopen we van harte dat u gebruik gaat maken van de app en de winkel.

Hartelijke groet,
Hein de Vries (penningmeester Hervormde Gemeente Woerden)

Van Betlehem tot Jeruzalem
Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein om tot Juda’s geslachten te behoren, uit jou komt iemand voort die voor mij over Israël zal heersen....
Micha 5:1

Rond de kersttijd hebben we veel gesproken en vooral gezongen over Betlehem. Het is Micha die deze stad
opnieuw in de schijnwerpers plaatst. Niet als stad van het verleden, maar als stad van de toekomst. Maar hoe
zit het dan met Jeruzalem. Dat was toch al de grote stad in de tijd van Micha? Hoe gaat God eigenlijk om
met alles wat tot stand gekomen is in zijn geschiedenis met mensen? Wordt alles wat we samen met God meegemaakt hebben en wat op de een of andere wijze door ons zondig leven niet meer puur en rein is gewoonweg uitgeveegd en begint God opnieuw? Is Jeruzalem nog de stad van David?

Het is juist nadat Micha geprofeteerd heeft over de deplorabele staat van de stad Jeruzalem, dat hij begint
te spreken over Betlehem. Jeruzalem is niet de eerste stad die verbonden wordt met de naam van koning David.
Toen David nog een veelbelovende herdersjongen was, woonde hij in

Wijk Centrum-Oost: Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 7 april 2019 in de Petruskerk.
Doopzitting is op dinsdag 2 april om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: n.n.b.