INTRODUCTIE NIEUWE WEBWINKEL EN KERKGELD APP INTRODUCTIE NIEUWE WEBWINKEL EN KERKGELD APP
De Hervormde Gemeente Woerden heeft bij de SKG een eigen kerkgeld app en webwinkel.
Dit zijn aanvullingen op de bestaande mogelijkheden voor het regelen van uw financiële kerkzaken.
In de app en webwinkel kunt u op een gemakkelijke manier algemene giften doen en uw
collectebonnen bestellen, daarnaast is het mogelijk om een gift voor de restauratie van het orgel in
de Petruskerk te doen. Giften en collectebonnen kunnen nu via Ideal afgerekend worden. Dit is voor u en voor ons een eenvoudige manier van afrekenen.
De webshop kunt u vinden op de volgende site:

De app kan worden gedownload via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Na installatie koppelt u onze gemeente aan de app en bent u klaar om ‘m te gebruiken. Als extra informatie is een korte handleiding beschikbaar. U vindt deze op www.skggouda.nl/skg-collect/kerkgeld-app

Natuurlijk blijven alle bestaande methodes van bestellen en betalen gehandhaafd. Echter hopen we van harte dat u gebruik gaat maken van de app en de winkel.

Hartelijke groet,
Hein de Vries (penningmeester Hervormde Gemeente Woerden)

DE DERDE DAG
“… en op de derde dag bereik ik de voltooiing”

Lucas 13:32c

Het zijn de Farizeeërs die Jezus waarschuwen. Hij kan maar beter weggaan, want Herodes wil hem doden. Het lijkt wel of Jezus daar niet bang voor is. “Let op, ik drijf demonen uit en vandaag en morgen genees ik mensen, en op de derde dag bereik ik de voltooiing”, zegt Hij tegen hen.
Zou iemand het begrepen hebben? De woorden van Jezus zijn krachtig genoeg om te weten dat hij iets bijzonders zegt. Omstanders hebben ze onthouden, zodat ze later konden worden opgenomen in het Evangelie van Lucas.
Het zal vast niet allemaal duidelijk geweest zijn. Niet daar, en niet direct op dat moment. Maar het moet wel duidelijk geweest zijn dat de aanstaande dood voor Jezus niet het allerbelangrijkste was. Hij keek veel verder dan dat. Maar Jezus had vooral ook zijn aandacht voor het hier en nu: er moesten demonen worden uitgedreven, mensen genezen. Dat was het