INTRODUCTIE NIEUWE WEBWINKEL EN KERKGELD APP INTRODUCTIE NIEUWE WEBWINKEL EN KERKGELD APP

De Hervormde Gemeente Woerden heeft bij de SKG een eigen kerkgeld app en webwinkel.
Dit zijn aanvullingen op de bestaande mogelijkheden voor het regelen van uw financiële kerkzaken.
In de app en webwinkel kunt u op een gemakkelijke manier algemene giften doen en uw
collectebonnen bestellen, daarnaast is het mogelijk om een gift voor de restauratie van het orgel in
de Petruskerk te doen. Giften en collectebonnen kunnen nu via Ideal afgerekend worden. Dit is voor u en voor ons een eenvoudige manier van afrekenen.
De webshop kunt u vinden op de volgende site:

De app kan worden gedownload via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Na installatie koppelt u onze gemeente aan de app en bent u klaar om ‘m te gebruiken. Als extra informatie is een korte handleiding beschikbaar. U vindt deze op www.skggouda.nl/skg-collect/kerkgeld-app

Natuurlijk blijven alle bestaande methodes van bestellen en betalen gehandhaafd. Echter hopen we van harte dat u gebruik gaat maken van de app en de winkel.

Hartelijke groet,
Hein de Vries (penningmeester Hervormde Gemeente Woerden)

“Daarom ook is iemand die één met Christus is, een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen”.

2 Korintiërs 5:17

Nieuw !
Het nieuwe is gekomen. Paulus moet het er wel apart bijzeggen. Anders zou het sommigen ontgaan zijn. Christen of niet, het leven gaat gewoon door. Het Evangelie in hoofd en hart, en toch verandert er weinig.
Hoe zit dat nu. Het Evangelie was toch bedoeld om ons allemaal te veranderen? Na Pasen is de macht van zonde en door toch verslagen? Met Pinksteren is de Heilige Geest toch over ons uitgestort?
Ja, dat is waar. Het is bedoeld om ons allemaal te veranderen. Het grote woord dat daarbij genoemd wordt is verzoening. Wat stuk is wordt weer heel gemaakt. Verzoening is het middel tot het grote doel: de nieuwe schepping.

Toch begaan we een vergissing als we menen dat we daarna net kunnen doen of er niks gebeurd is.  Dan kan wel in onze houding naar God. God heeft er voor gekozen om de overtredingen van de wereld niet toe te rekenen. Als we naar onszelf en naar anderen kijken zien we alleen mensen wiens schuld door God bedekt is.
In de verhoudingen van mensen ligt dat anders. We worden niet

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via
Zondag 4 november om 9.30 uur in de Maranathakerk.