INTRODUCTIE NIEUWE WEBWINKEL EN KERKGELD APP INTRODUCTIE NIEUWE WEBWINKEL EN KERKGELD APP

De Hervormde Gemeente Woerden heeft bij de SKG een eigen kerkgeld app en webwinkel.
Dit zijn aanvullingen op de bestaande mogelijkheden voor het regelen van uw financiële kerkzaken.
In de app en webwinkel kunt u op een gemakkelijke manier algemene giften doen en uw
collectebonnen bestellen, daarnaast is het mogelijk om een gift voor de restauratie van het orgel in
de Petruskerk te doen. Giften en collectebonnen kunnen nu via Ideal afgerekend worden. Dit is voor u en voor ons een eenvoudige manier van afrekenen.
De webshop kunt u vinden op de volgende site:

De app kan worden gedownload via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Na installatie koppelt u onze gemeente aan de app en bent u klaar om ‘m te gebruiken. Als extra informatie is een korte handleiding beschikbaar. U vindt deze op www.skggouda.nl/skg-collect/kerkgeld-app

Natuurlijk blijven alle bestaande methodes van bestellen en betalen gehandhaafd. Echter hopen we van harte dat u gebruik gaat maken van de app en de winkel.

Hartelijke groet,
Hein de Vries (penningmeester Hervormde Gemeente Woerden)

“Uit de diepten roep ik tot U, o HEERE”
(Psalm 130:1)

In de afgelopen maand deed Kerk in Actie een oproep om in kerkdiensten Psalm 130:1 te zingen in verbondenheid met de bevolking van Sulawesi. Als reactie op de verschrikkelijke tsunami en aardbeving, luidde de oproep: “Zoveel leed, zoveel slachtoffers. We hebben er geen woorden voor. We kunnen bidden, doneren... én zingen.” Samen zingen met onze broeders en zusters in Indonesië: “Uit diepten van ellenden, roep ik tot U, o Heer!”
Juist daar waar de woorden ons ontbreken, mogen we roepen tot God met de woorden die Hij zelf geeft. Psalm 130 is een van de vele klaagpsalmen uit het gebedenboek van de psalmen. In deze klaagpsalmen is de nood meestal heel algemeen beschreven, zodat ieder zijn eigen persoonlijke nood kan invullen. “Uit de diepten” betreft de grote nood op Sulawesi, maar ook onze eigen, persoonlijke nood. Of de diepten waar mensen uit onze directe

Wijk Centrum-Oost: Zondag 23 december om 9.30 uur in de Maranathakerk. Doopzitting op maandag 17 december om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 2 december om 9.30 uur in de Maranathakerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen zich melden bij ds. G. Schouten. In overleg bepalen we dan een datum voor het doopgesprek.