Hervormd Woerden 2018 Hervormd Woerden 2018

In verband met het in werking treden van  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 wordt het kerkblad ‘Hervormd Woerden’ vanaf die datum (voorlopig) niet meer op de site geplaatst. 'Hervormd Woerden' wordt alleen verspreid onder abonnees.

Heeft u hier vragen over dan kunt u zich wenden tot de Algemene Kerkenraad.

Hervormd Woerden Hervormd Woerden

Hervormd Woerden verschijnt in de regel elke drie weken en wordt verspreid onder de gemeenteleden.
Hoofdredactie: mevr. T. van Selm (423671) en dhr. C.P. Veerman (415416)
Eindredacteur: dhr. W. den Hertog (418449)

Administratie: Beneluxlaan 3, 3446 GS Woerden.
Redactieadres:
Bank: rek.nr. NL33 RABO 0373 7331 86 t.n.v. Hervormde Gemeente inz. Kerkbode

• Eenmaal per jaar ontvangt u een acceptgiro met het verzoek € 24,50 bij te dragen in de kosten
  • Voor vragen over abonnementen of over de bezorging kunt u contact opnemen met dhr. J. Vroege (0348-411351) of
  • Als advertentie worden alleen familieberichten opgenomen
  • Overname van stukken, geheel of gedeeltelijk, is zonder toestemming van de hoofdredactie niet toegestaan

Volgende “Hervormd Woerden”
Kopij voor Hervormd Woerden nr. 2 kunt u tot maandag 28 jan. vóór 16.00 uur ´s middags aanleveren per e-mail. De nrs. 3 en 4 verschijnen op do. 21 feb. en op vr. 15 mrt. 2019.

Gods zegen in 2019
Hoeveel nieuwjaarswensen heeft u dit jaar gehad? Het is eigenlijk best een bijzondere gewoonte om elkaar een gelukkig of gezegend nieuw jaar vol heil toe te wensen. Het lukt lang niet altijd om bij al die wensen even echt stil te staan bij hoe de ander eigenlijk het nieuwe jaar inkijkt. Maar het kan wel een moment zijn om elkaar even in de ogen te kijken: thuis, in de familie, binnen vriendschappen, op het werk en ook in de christelijke gemeente. Om met een handdruk de onderlinge verbondenheid te laten voelen.

Het bijzondere is dat God ons eigenlijk elke kerkdienst een gezegende week wenst. En het woord ‘wenst’ is dan veel te zwak uitgedrukt. In de zegen zegt God toe dat Hij ons wil behoeden, genadig wil zijn en vrede wil geven: “De HEERE zegene u en Hij behoede u. De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig. De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u en geve u vrede.”(Num. 6:24-26). Bij deze zegen wordt

Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 17 februari 2019 in de Maranathakerk.
Doopzitting is op maandag 11 februari om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 17 februari 2019 om 9.30 uur in de  Petruskerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen contact opnemen met ds. Schouten. In overleg bepalen we een datum voor het doopgesprek.