Hervormd Woerden 2018 Hervormd Woerden 2018

In verband met het in werking treden van  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 wordt het kerkblad ‘Hervormd Woerden’ vanaf die datum (voorlopig) niet meer op de site geplaatst. 'Hervormd Woerden' wordt alleen verspreid onder abonnees.

Heeft u hier vragen over dan kunt u zich wenden tot de Algemene Kerkenraad.

Hervormd Woerden Hervormd Woerden

Hervormd Woerden verschijnt in de regel elke drie weken en wordt verspreid onder de gemeenteleden.
Hoofdredactie: mevr. T. van Selm (423671) en dhr. C.P. Veerman (415416)
Eindredacteur: dhr. W. den Hertog (418449)

Administratie: Beneluxlaan 3, 3446 GS Woerden.
Redactieadres:
Bank: rek.nr. NL51 FVLB0699947316 t.n.v. Hervormde Gemeente inz. Kerkbode

• Eenmaal per jaar ontvangt u een acceptgiro met het verzoek € 24,50 bij te dragen in de kosten
  • Voor vragen over abonnementen of over de bezorging kunt u contact opnemen met dhr. J. Vroege (0348-411351) of
  • Als advertentie worden alleen familieberichten opgenomen
  • Overname van stukken, geheel of gedeeltelijk, is zonder toestemming van de hoofdredactie niet toegestaan

Volgende “Hervormd Woerden”
Kopij voor Hervormd Woerdennr. 16 (4 wk.) kunt u tot maandag 19 nov. vóór 16.00 uur ´s middags aanleveren per e-mail. De nrs. 17 en 1 verschijnen op vr. 21 dec. 2018 en op vr. 11 jan. 2019.

“Uit de diepten roep ik tot U, o HEERE”
(Psalm 130:1)

In de afgelopen maand deed Kerk in Actie een oproep om in kerkdiensten Psalm 130:1 te zingen in verbondenheid met de bevolking van Sulawesi. Als reactie op de verschrikkelijke tsunami en aardbeving, luidde de oproep: “Zoveel leed, zoveel slachtoffers. We hebben er geen woorden voor. We kunnen bidden, doneren... én zingen.” Samen zingen met onze broeders en zusters in Indonesië: “Uit diepten van ellenden, roep ik tot U, o Heer!”
Juist daar waar de woorden ons ontbreken, mogen we roepen tot God met de woorden die Hij zelf geeft. Psalm 130 is een van de vele klaagpsalmen uit het gebedenboek van de psalmen. In deze klaagpsalmen is de nood meestal heel algemeen beschreven, zodat ieder zijn eigen persoonlijke nood kan invullen. “Uit de diepten” betreft de grote nood op Sulawesi, maar ook onze eigen, persoonlijke nood. Of de diepten waar mensen uit onze directe

Wijk Centrum-Oost: Zondag 23 december om 9.30 uur in de Maranathakerk. Doopzitting op maandag 17 december om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Zondag 2 december om 9.30 uur in de Maranathakerk. Ouders die hun kindje willen laten dopen kunnen zich melden bij ds. G. Schouten. In overleg bepalen we dan een datum voor het doopgesprek.