Kerst Wandeltheater: teamleden gevraagd Kerst Wandeltheater: teamleden gevraagd

Afgelopen week hebben we met een aantal mensen van de 4 verschillende kerken uit de binnenstad om de tafel gezeten om te kijken of we weer een Kerst Wandel Theater kunnen organiseren met elkaar. De wil is er!!

Graag vragen we of jij ons kernteam wilt komen versterken. Het kernteam zal de kar trekken en we willen graag de taken verdelen.

Daarom zijn we op zoek naar:
  • - Een voorzitter
  • - Iemand die verantwoordelijk is voor de financiën
  • - Iemand die het script willen maken of zoeken en het thema bedenkt
  • - Iemand die de scèneleiders aanstuurt
  • - Iemand die de PR op zich wil nemen
  • - Iemand die de algemene regeltaken op zich neemt

Natuurlijk hoef je die taak niet alleen uit te voeren, maar voel je je wel verantwoordelijk dat alles gebeurt. Heel graag horen we of je je voor 1 van bovenstaande taken wilt inzetten (alleen of met anderen) en of je dan wilt plaatsnemen in het kernteam! Liefst voor 20 juni, want daarna beslissen we of er voldoende schouders zijn die dit mooie project willen dragen.
Ook voor vragen of nadere toelichting kunt je altijd contact opnemen!

We hopen dat we een mooi kernteam kunnen vormen, zodat we deze kerst weer een Kerst Wandel Theater kunnen organiseren mét elkaar en voor iedereen in Woerden!

Namens het kernteam,
      Mirjam Wester  (06 36 17 68 33)

DE GEEST
Romeinen 8:16:Die Geest getuigt met onze Geest, dat wij kinderen Gods zijn
Gezang 675:Geest van hierboven, leer ons geloven

Met veel enthousiasme mogen we komend weekend Pinksteren vieren. De Heilige Geest is uitgestort op alle vlees. We mogen er wat van verwachten. De Heilige Geest is op deze wereld!
Maar is het niet zo dat we heel veel zelf moeten doen? Het leven is soms feestvieren, maar soms ook tobben. Waar halen we de energie en het doorzettingsvermogen vandaan? Ja, dat is ook waar. Gelukkig, zou professor Van Ruler zeggen, de Heilige Geest is er, maar ik ben er ook nog! Sterker nog, het één gaat niet zonder het ander. Paulus zegt: “De Geest getuigt met onze geest”, zo staat er in het boek Handelingen. Hoe sterk en merkbaar de Heilige Geest in deze wereld te ervaren is, is dus ook afhankelijk van hoeveel ruimte wij geven aan Gods Geest. Maar dan gebeurt er ook wat, ons leven verandert. We zullen ervaren wat het betekent wat de Geest ons laat getuigen: dat wij Gods kinderen zijn.
J.A. Berkheij

Wijk Centrum-Oost: Doopdienst op zondag 23 juni in de Maranathakerk.
Doopzitting op maandag 17 juni om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: Doopdienst op zondag 26 mei in de Maranathakerk. Aanmelden bij ds. Berkheij, of 795233. Het doopgesprek zal zijn op maandag 20 mei. De locatie daarvoor is nog niet bekend.