Kerst Wandeltheater: teamleden gevraagd Kerst Wandeltheater: teamleden gevraagd

Afgelopen week hebben we met een aantal mensen van de 4 verschillende kerken uit de binnenstad om de tafel gezeten om te kijken of we weer een Kerst Wandel Theater kunnen organiseren met elkaar. De wil is er!!

Graag vragen we of jij ons kernteam wilt komen versterken. Het kernteam zal de kar trekken en we willen graag de taken verdelen.

Daarom zijn we op zoek naar:
  • - Een voorzitter
  • - Iemand die verantwoordelijk is voor de financiën
  • - Iemand die het script willen maken of zoeken en het thema bedenkt
  • - Iemand die de scèneleiders aanstuurt
  • - Iemand die de PR op zich wil nemen
  • - Iemand die de algemene regeltaken op zich neemt

Natuurlijk hoef je die taak niet alleen uit te voeren, maar voel je je wel verantwoordelijk dat alles gebeurt. Heel graag horen we of je je voor 1 van bovenstaande taken wilt inzetten (alleen of met anderen) en of je dan wilt plaatsnemen in het kernteam! Liefst voor 20 juni, want daarna beslissen we of er voldoende schouders zijn die dit mooie project willen dragen.
Ook voor vragen of nadere toelichting kunt je altijd contact opnemen!

We hopen dat we een mooi kernteam kunnen vormen, zodat we deze kerst weer een Kerst Wandel Theater kunnen organiseren mét elkaar en voor iedereen in Woerden!

Namens het kernteam,
      Mirjam Wester  (06 36 17 68 33)

HET LEVEN NA PINKSTEREN
Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Want de eerste hemel en de eerste aarde zijn voorbij, en de zee is er niet meer.

Openbaring 21:1

Ons leven begint vol verwondering van alles om ons heen. Wat gaat het leven ons bieden, wat mogen we ervan verwachten, wat is onze plaats in het geheel? We weten het eerst nog niet.
Als we wat ouder worden, beginnen we er iets meer van te begrijpen. Dan merken we ook dat het maar zelden zo is dat we alles bereiken waar we van droomden. In mijn werk als predikant, personal coach en mediator kom ik behalve dankbare mensen ook veel mensen tegen die teleurgesteld zijn. Hoe heeft dit zo kunnen gaan? We droomden van een prachtige loopbaan, van een gezond en feestelijk leven, om zelf iets in de wereld voor anderen te betekenen, en op zijn minst een goed gezin te hebben waar het met al onze kinderen alleen maar goed gaat!
Maar niet alle dromen worden waar. En als ze wel waar worden, blíjft dat niet altijd zo. Soms kijk ik teleurgestelde mensen in hun ogen en zie ik ze denken, om met een tekst van Acda en de Munnik te spreken: “Van al mijn idealen, heb ik alleen het oud worden gehaald”.

De Geest is uitgestort
Hoe kan het toch dat je als christen niet méér van je idealen kunt verwezenlijken. Vanwaar al die teleurstellingen? Met Goede Vrijdag leren we dat Jezus geleden heeft en zelfs gestorven en begraven is. Maar