PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
Zondagmorgen, 24 mei 9:30 uur - Maranathakerk Zondagmorgen, 24 mei 9:30 uur - Maranathakerk
Voorganger            : Ds. T.J. Korten uit Boven-Hardinxveld
Pianist/organist      : Mw. Annelies van Zoelen - Kuus            
Koster                    : Dhr. Leen van der Have


Klik hier om de dienst via live-stream te volgen
lees meer »
 
Zondagmorgen 24 mei 2020 - Wezenzondag, onlinedienst vanuit de Petruskerk Zondagmorgen 24 mei 2020 - Wezenzondag, onlinedienst vanuit de Petruskerk
Liturgie zondag 24 mei 2020 Wezenzondag, onlinedienst vanuit de Petruskerk WoerdenKlik hier om de kerkdienst via live-stream te volgen

Voorganger: ds. J.A. Berkheij.

Ouderling van dienst: Hermien Bruggeman

Diaken: Ben Lekkerkerker

Kindernevendienst: Gerjanne Kuus

Organist / pianist : Kees Bruggeman

Techniek: Luciën en Thiemen Harthoorn.

Koster: Aart Langelaar.

 

Koffievlog.

Net als vorige week zal er ook vandaag na de uitzending weer een koffievlog te zien zijn. Vorige week liet de techniek ons in de steek en liep de film vast. In de Petruskerk was e.e.a. wel goed te zien en te horen. Mocht dit vandaag weer het geval zijn dan kan de vlog altijd worden teruggekeken  via de link: https://www.hervormdwoerden.nl/koffievlog-noord-en-west


De vlog van vorige week is ook nog te zien op de website: www.hervormdwoerden.nl De diverse vlogs blijven daar staan. De dienst van vorige week zal verwijderd worden. I.v.m. met rechten dient een live stream met fragmenten van de EO uiterlijk binnen een week plaats te maken voor een nieuwe. 

.

lees meer »
 
Zondagavond, 24 mei, 18:30 uur 2020 - Petruskerk Zondagavond, 24 mei, 18:30 uur 2020 - Petruskerk
Voorganger: Ds. C.J. Overeem
Organist: Dhr. Nico van der Kooij
lees meer »
 
 
 

Inloggen

Meditatie

WANDELEN

Wandelen is helemaal in. Het mooie weer dat we de laatste weken gehad hebben nodigt uit om een rondje te doen. Het verplicht thuiswerken en de sportvereniging waar je niet terecht kan, spelen wellicht ook een rol. Even lekker bewegen, niet té inspannend, je gedachten (proberen te) verzetten, genieten van de zon en de natuur die in deze periode op zijn mooist lijkt. Wandelen helpt bij een gezonde en actieve leefstijl. Je kunt samen wandelen met een vriend of vriendin, met je hond als je die hebt of alleen.
In de Bijbel gaat het ook over wandelen. Door de hele Bijbel kom je het tegen. Wandelen met God. Zo wandelde Henoch met God (Genesis 5:22 en 24). Zoals dat in Genesis staat is het natuurlijk figuurlijk bedoeld. Wandelen met God betekent dat

meer
 
KOPIJ ROND PINKSTEREN

Vanwege Pinksteren kan kopij voor Hervormd Woerden nr. 8 worden ingeleverd tot uiterlijk dinsdagochtend 2 juni 10.00 uur, per e-mail. Voor wijkberichten blijft het inlevertijdstip zaterdag 30 mei 12.00 uur bij de wijkredacties.

 
OVERBELASTING KERKOMROEP

In veel gemeenten zullen veel meer luisteraars via Kerkomroep aangesloten zijn dan normaal. Dit kan leiden tot overbelasting van de website van Kerkomroep. Het zou goed kunnen zijn dat u geen verbinding kunt maken met de live uitzending. Als volgen op de computer niet lukt, kunt u smartphone of tablet proberen, of andersom. Niet alle browsers werken even goed samen met kerkomroep.nl; het proberen van een andere browser kan misschien helpen. U kunt prima de uitzending op een later moment terugluisteren. Als er gespreid geluisterd wordt, zal dat de snelheid ten goede komen. Achteraf kunt u de kerkdienst ook downloaden en afspelen wanneer dat u uitkomt.

 
Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden


Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.