PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
Liturgie avonddienst op zondag 22-07-2018, om 18.30 uur in de Maranathakerk (wijk Centrum-Oost) Liturgie avonddienst op zondag 22-07-2018, om 18.30 uur in de Maranathakerk (wijk Centrum-Oost)

Voorganger: ds. H. Liefting uit Gouda
Organist: Ad van Pelt
Koster: A. Miedema
 

lees meer »
 
Liturgie morgendienst op zondag 22-07-2018, om 9.30 uur in de Petruskerk (wijk Centrum-Oost) Liturgie morgendienst op zondag 22-07-2018, om 9.30 uur in de Petruskerk (wijk Centrum-Oost)

Voorganger: ds. M.P.D. Barth uit Barneveld
Organist: Nico van der Kooij
Koster: Nico de Knikker
 

lees meer »
 
Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 22 juli 2018 om 9.30 uur in Maranathakerk te Woerden Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 22 juli 2018 om 9.30 uur in Maranathakerk te Woerden

Voorganger : ds Gerrit Schouten
Organist      :  Kees Bruggeman
 
Welkom en mededelingen
 
DIENST VAN DE VOORBEREIDING
 
We zingen: “Op Sions berg sticht God zijn heilige stede…’ psalm 87
 
Stil gebed
Bemoediging en groet
 

lees meer »
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

“Ik weet: mijn redder leeft, en Hij zal tenslotte hier op 
  aarde ingrijpen”.
Job 19:25

 Georg Friedrich Händel had slechts 24 dagen nodig om zijn oratorium “the Messiah” te componeren: van 22 augustus tot 14 september 1741. Dat kwam deels omdat hij ouder werk opnieuw gebruikte. Maar ook omdat Händel zo gepassioneerd aan het oratorium werkte dat eten en slapen er geregeld bij inschoten. Later schreef hij over deze weken als ”een fantastisch, verheven hemels visioen”..Eén van de hoogtepunten uit dit oratorium zijn natuurlijk de “halleluja” koralen. Maar juist een breekbaar en dierbaar moment uit de Messiah is de aria ”I know that my redeemer liveth”. (Ik weet dat mijn verlosser leeft) Een aria waarin op prachtige wijze de opstanding van Jezus 
meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via 
 

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.