PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
Liturgie avonddienst op 24-06-2018 om 18.30 uur in de Maranathakerk (wijk Centrum - Oost) Liturgie avonddienst op 24-06-2018 om 18.30 uur in de Maranathakerk (wijk Centrum - Oost)

Voorganger: ds. A.L.A. den Besten uit Nieuwerkerk a/d IJssel
Organist: Kees Bruggeman
Koster: Leen van der Have
 

lees meer »
 
Liturgie morgendienst op 24-06-2018 om 09.30 uur in de Petruskerk (wijk Centrum - Oost) Liturgie morgendienst op 24-06-2018 om 09.30 uur in de Petruskerk (wijk Centrum - Oost)

Voorganger: ds. H.G. van der Ziel uit Waarder
Organist: Ad van Pelt
Koster: Jan Vroedsteijn
 

lees meer »
 
Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 24 juni 2018 om 9.30 uur Maranathakerk Woerden Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 24 juni 2018 om 9.30 uur Maranathakerk Woerden

Voorganger : ds G. Schouten
Organist       : Kees Bruggeman
 
Welkom en mededelingen
 
DIENST VAN DE VOORBEREIDING
 
We zingen: ”U loof ik Heer met hart en ziel…” NLB 138:1,3,4

lees meer »
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

Woensdagavond, in het Linschoterbos.   
       

Het is een prachtige, zonnige zomeravond. Het voelt heerlijk om nu even een fietstocht te maken.
En het is druk in het bos. Het lijkt alsof de vakantietijd al is aangebroken, ik zie fietsers, een groepje wandelaars. Een familie viert een verjaardagspartijtje in de tuin van hun huis. Het is goed toeven in het Linschoterbos. En ik besef maar weer, hoe dierbaar mij deze bosrijke omgeving toch is. 
Tijdens de fietstocht denk ik aan de bijbelgespreksgroep. 
Elke 2edinsdagmorgen van de maand komen we met een groepje bewoners bij elkaar in de kapel van ’t Oude Landt. Aan de hand van hun levensverhalen en gesprekken zoeken wij 
meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via 
 

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.