PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
Messiah the Musical in de Opstandingskerk Messiah the Musical in de Opstandingskerk

Zaterdag 5 oktober komt gospelkoor El Shaddai met de inspirerende gospelmusical The Messiah naar Woerden. Deze musical brengt door middel van Engelstalige gospelsongs, beelden en een Nederlandstalige vertelling het leven van Jezus dichterbij.

We nodigen je van harte uit voor deze bijzondere avond . We hopen dat je (opnieuw) geraakt mag worden door het verhaal van Jezus. Voel je vrij om familie, vrienden en buren ook uit te nodigen.

Kaarten en tijden
Hoe laat:  20.00 uur, deur open om 19.30 uur. (de musical eindigt rond 22.30 uur er is een korte pauze)

Waar: Opstandingskerk
Kaarten: in de voorverkoop: € 12,50 via www.zingenindekerk.nl of bij De Hoeksteen (Havenstraat).  Aan de deur: € 17,50
 
Voor wie El Shaddai niet kent:
Interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai uit Lopik bestaat uit 65 enthousiaste koorleden en een eigen gospelband. Speciaal voor de musical wordt de band uitgebreid met een strijkkwartet en elektrische gitaar. De muzikale leiding is in handen van Léon van Veen.
Messiah the Musical is de nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir. Meer informatie over de concerttour van gospelkoor El Shaddai is te vinden op www.messiah-de-musical.nl.
terug
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie
 

MIJN GENADE IS U GENOEG

Voor veel mensen bekende woorden. Ik hoor deze woorden weleens. De toon waarop deze woorden worden uitgesproken kan echter totaal verschillend zijn. Waar de één liefdevol deze woorden spreekt, worden ze door een ander uitgespuugd. Waar de één iets van hoop of iets van berusting ontleent aan deze woorden, roepen ze bij een ander weerstand op; hoezo “mijn genade is u genoeg”?
De apostel Paulus schrijft in zijn brief aan de christenen in Korinthe dat Jezus tot hem heeft gesproken: “Je hebt niet meer dan mijn genade nodig, want kracht wordt zichtbaar in zwakheid” (NBV). De zin staat niet op zichzelf. Er gaat het nodige aan vooraf. Na Paulus zijn er in Korinthe nep-apostelen gekomen die invloed hebben gekregen. Paulus heeft van hen kritiek gekregen. Nu moet Paulus iets doen wat hij niet wil: hoog van zichzelf opgeven. Altijd heeft hij God en Jezus centraal gesteld en nu moet hij

meer
 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.