Morgengebed Lange Wiek Morgengebed Lange Wiek
Wist u, dat er vanuit onze wijkgemeente  iedere derde vrijdag van de maand een korte viering is in de grote zaal van Lange Wiek 2.
Van 9.45 uur tot 10.30 uur komen we met bewoners bij elkaar om te zingen, te bidden en te luisteren naar woorden uit de Bijbel.
Verschillende voorgangers uit Woerden leiden deze diensten.
De eerstvolgende dienst is 19 juli en de voorganger is dhr. Peter Versloot.
Eveneens doet hij de dienst van 16 augustus.
Deze diensten worden zeer op prijs gesteld door de bewoners.
Na de viering drinken we nog gezellig koffie met elkaar en praten we na.
U bent uitgenodigd om er ook eens bij te zijn !
       Joke Sneep-Oorbeek

MIJN GENADE IS U GENOEG

Voor veel mensen bekende woorden. Ik hoor deze woorden weleens. De toon waarop deze woorden worden uitgesproken kan echter totaal verschillend zijn. Waar de één liefdevol deze woorden spreekt, worden ze door een ander uitgespuugd. Waar de één iets van hoop of iets van berusting ontleent aan deze woorden, roepen ze bij een ander weerstand op; hoezo “mijn genade is u genoeg”?
De apostel Paulus schrijft in zijn brief aan de christenen in Korinthe dat Jezus tot hem heeft gesproken: “Je hebt niet meer dan mijn genade nodig, want kracht wordt zichtbaar in zwakheid” (NBV). De zin staat niet op zichzelf. Er gaat het nodige aan vooraf. Na Paulus zijn er in Korinthe nep-apostelen gekomen die invloed hebben gekregen. Paulus heeft van hen kritiek gekregen. Nu moet Paulus iets doen wat hij niet wil: hoog van zichzelf opgeven. Altijd heeft hij God en Jezus centraal gesteld en nu moet hij