NIEUWE REKENINGNUMMERS NIEUWE REKENINGNUMMERS
Onze rekeningnummers zijn ondergebracht bij Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG maakt gebruik van de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer. Vanaf 1 november is dit niet meer mogelijk en maakt SKG gebruik van de systemen van de Rabobank. Hierdoor zijn onze rekeningnummers per 1 november 2018 gewijzigd.
Graag vragen we uw aandacht voor de volgende zaken:
• Heeft u ons gemachtigd om een bedrag van uw rekening te incasseren? Dan ziet u vanaf 1 november een andere tegenrekening op uw rekeningafschrift.

• Heeft u een periodieke overboeking in internetbankieren naar één van de rekeningen van onze gemeente? Dan ziet u bij de overboekingen na 1 november dat deze overboeking is doorgestuurd naar de nieuwe rekening van onze gemeente via de ‘Overstapservice’. U moet dan het rekeningnummer in internetbankieren wijzigen.

• Heeft u nog acceptgiro’s van onze gemeente liggen met ons oude rekeningnummer? Via internetbankieren kunt u deze nog gewoon blijven overmaken, maar vanaf 1 november kunt u deze acceptgiro’s niet meer fysiek inleveren bij uw bank.

Een aantal belangrijke nieuwe rekeningnummers zijn:
NL77RABO0373733267 Hervormde Gemeente Woerden inzake CvK (algemene nummer)
NL33RABO0373733186 Hervormde Gemeente Woerden inzake Kerkbode
NL74RABO0373733224 Hervormde Gemeente Woerden inzake Kerktelefoon
NL08RABO0373733151 Hervormde Gemeente Woerden inzake oudejaarscollecte
NL11RABO0373733194 Hervormde Gemeente Woerden inzake Solidariteitskas
NL30RABO0373733143 Hervormde Gemeente Woerden inzake Kerkbalans
NL61RABO0373733070 Hervormde Gemeente Woerden inzake Geloof in Colombia
NL55RABO0373733275 Hervormde Gemeente Woerden inzake Verjaardagsfonds wijk Oost
NL52RABO0373733135 Hervormde Gemeente Woerden inzake Wijkkas Noord
NL33RABO0373733283 Hervormde Gemeente Woerden inzake Wijkkas Centrum-Oost
NL11RABO0373733097 Hervormde Gemeente Woerden inzake Wijkkas West.

Zijn er nog vragen dan kunt u die richten aan:

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Hein de Vries (penningmeester)

HET LEVEN NA PINKSTEREN
Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Want de eerste hemel en de eerste aarde zijn voorbij, en de zee is er niet meer.

Openbaring 21:1

Ons leven begint vol verwondering van alles om ons heen. Wat gaat het leven ons bieden, wat mogen we ervan verwachten, wat is onze plaats in het geheel? We weten het eerst nog niet.
Als we wat ouder worden, beginnen we er iets meer van te begrijpen. Dan merken we ook dat het maar zelden zo is dat we alles bereiken waar we van droomden. In mijn werk als predikant, personal coach en mediator kom ik behalve dankbare mensen ook veel mensen tegen die teleurgesteld zijn. Hoe heeft dit zo kunnen gaan? We droomden van een prachtige loopbaan, van een gezond en feestelijk leven, om zelf iets in de wereld voor anderen te betekenen, en op zijn minst een goed gezin te hebben waar het met al onze kinderen alleen maar goed gaat!
Maar niet alle dromen worden waar. En als ze wel waar worden, blíjft dat niet altijd zo. Soms kijk ik teleurgestelde mensen in hun ogen en zie ik ze denken, om met een tekst van Acda en de Munnik te spreken: “Van al mijn idealen, heb ik alleen het oud worden gehaald”.

De Geest is uitgestort
Hoe kan het toch dat je als christen niet méér van je idealen kunt verwezenlijken. Vanwaar al die teleurstellingen? Met Goede Vrijdag leren we dat Jezus geleden heeft en zelfs gestorven en begraven is. Maar