NIEUWE REKENINGNUMMERS NIEUWE REKENINGNUMMERS

Onze rekeningnummers zijn ondergebracht bij Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG maakt gebruik van de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer. Vanaf 1 november is dit niet meer mogelijk en maakt SKG gebruik van de systemen van de Rabobank. Hierdoor zijn onze rekeningnummers per 1 november 2018 gewijzigd.
Graag vragen we uw aandacht voor de volgende zaken:
• Heeft u ons gemachtigd om een bedrag van uw rekening te incasseren? Dan ziet u vanaf 1 november een andere tegenrekening op uw rekeningafschrift.

• Heeft u een periodieke overboeking in internetbankieren naar één van de rekeningen van onze gemeente? Dan ziet u bij de overboekingen na 1 november dat deze overboeking is doorgestuurd naar de nieuwe rekening van onze gemeente via de ‘Overstapservice’. U moet dan het rekeningnummer in internetbankieren wijzigen.

• Heeft u nog acceptgiro’s van onze gemeente liggen met ons oude rekeningnummer? Via internetbankieren kunt u deze nog gewoon blijven overmaken, maar vanaf 1 november kunt u deze acceptgiro’s niet meer fysiek inleveren bij uw bank.

Een aantal belangrijke nieuwe rekeningnummers zijn:
NL77RABO0373733267 Hervormde Gemeente Woerden inzake CvK (algemene nummer)
NL33RABO0373733186 Hervormde Gemeente Woerden inzake Kerkbode
NL74RABO0373733224 Hervormde Gemeente Woerden inzake Kerktelefoon
NL08RABO0373733151 Hervormde Gemeente Woerden inzake oudejaarscollecte
NL11RABO0373733194 Hervormde Gemeente Woerden inzake Solidariteitskas
NL30RABO0373733143 Hervormde Gemeente Woerden inzake Kerkbalans
NL61RABO0373733070 Hervormde Gemeente Woerden inzake Geloof in Colombia
NL55RABO0373733275 Hervormde Gemeente Woerden inzake Verjaardagsfonds wijk Oost
NL52RABO0373733135 Hervormde Gemeente Woerden inzake Wijkkas Noord
NL33RABO0373733283 Hervormde Gemeente Woerden inzake Wijkkas Centrum-Oost
NL11RABO0373733097 Hervormde Gemeente Woerden inzake Wijkkas West.

Zijn er nog vragen dan kunt u die richten aan:

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Hein de Vries (penningmeester)

Toen er acht dagen verstreken waren en Hij besneden zou worden, kreeg hij de naam Jezus…..
Lukas 2:21

Het geven van een naam aan een kind is een bijzonder voorrecht. Een naam kies je dan ook zorgvuldig. Je kiest een familienaam of laat je leiden door de namen die op dat moment populair zijn. Je kiest een naam die je als ouders leuk vindt of juist niet omdat die naam verbonden is met iets negatiefs. Wij denken vaak dat “vernoemen” een oeroude traditie is. Maar als je kijkt in de geslachtsregisters van Jezus in Matteüs 1 en Lukas 3, dan valt op dat kinderen helemaal niet naar hun (groot)ouders genoemd worden. In de Bijbel zijn namen niet ontleend aan het verleden (vernoemen) of aan het heden (wat in de mode is) maar gericht op de toekomst. Naamgeving is benoeming: dit zul je worden, zo zul je zijn. Een naam is geen etiket, een naam is een programma. Zoals je heet, zo zul je zijn. Natuurlijk maken mensen die naam niet altijd waar. Maar Jezus krijgt een naam die al door de engel Gabriël genoemd is. God staat achter deze naam en God zorgt ervoor dat deze naam “Jezus” wordt waargemaakt. Het hele evangelie wordt dan ook samengevat in die ene naam: