PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
ONTMOETINGSAVOND JULIUS EN RIANNE MUTUA-SCHOUTEN ONTMOETINGSAVOND JULIUS EN RIANNE MUTUA-SCHOUTEN

Julius en Rianne wonen en werken als zendeling in Kenia. Zij willen ons graag vertellen over hun leven en laten zien hoe God in Kenia aan het werk is. Op donderdag 17 oktober organiseren wij een ontmoetingsavond in Het Baken. U bent van harte uitgenodigd. De avond begint om 20:00 uur (inloop 19:45 uur). Julius en Rianne zijn dan net terug van een reis naar Malawi waar een orkaan een half jaar geleden veel schade heeft aangericht. Via een skype-verbinding kunnen we met ze praten en bidden. Mooi dat ze op deze manier zo dichtbij kunnen komen. Op deze avond zijn ook Keniaanse artikelen te koop. Om 19:45 uur staat de koffie voor u klaar. We hopen dat u erbij kunt zijn en door uw aanwezigheid uw betrokkenheid laat blijken. Wilt u graag een nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar en wij zorgen dat u op de hoogte blijft.

Het thuisfrontteam: Celia, Gea, Gijsbert, Vincent en Marja

terug
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie


Laten we nu naar Bethlehem gaan …

Lukas 2:15

Over die herders in de kerstnacht is veel te doen geweest. Waren het vrome Joden die bij wijze van spreken met de Bijbel op hun knieën op de Messias zaten te wachten? Of waren het ruwe kerels, die ongunstig bekend stonden? Mensen die je in de gaten moest houden en desnoods ook wat op afstand? In de beschrijving van Lukas staat het niet. En dat is eigenlijk ook wel mooi, dat we niet precies weten wat voor mensen het zijn geweest. Want voor God is het allemaal om het even. Het waren mensen, zoals wij. Die volop in het leven stonden. Die hun brood verdienden door het houden van schapen en die in die bewuste nacht, nachtdienst hadden. Harde noodzaak. Er moest gewerkt worden, wilden ze ooit hun schaapjes op het droge krijgen.

Maar midden in die nacht, in hun dagelijkse bezigheden, worden ze onderbroken en komt die engel met die goddelijke boodschap, die evangelieverkondiging, en daarmee worden ze even weggeroepen uit waar ze mee bezig zijn. Gods werkelijkheid komt de werkelijkheid van hun leven binnen. En hun reactie is

meer
 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.