Paastour Gerald en Nelinda Troost Paastour Gerald en Nelinda Troost

Gerald en Nelinda Troost geven een indringend concert waarin we met muziek en zang stilstaan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Zingend nemen zij ons mee de laatste weken naar Pasen toe. Middenin de lijdenstijd laat dit concert zien dat er hoop en toekomst is voor iedereen: Jezus gaf 100% voor jou!

Er zullen bekende en minder bekende liederen te horen zijn en ook is er ruimte om samen te zingen. Dit gezinsconcert is bedoeld om voor het hele gezin aansprekend te zijn, van jong tot oud!

Vind je het leuk om te helpen in de organisatie van deze avond, dan ben je van harte welkom om een berichtje te sturen naar e-mail.

7 april 2019
Opstandingskerk, Wilhelminaweg 8, Woerden

Kaarten bestellen via https://www.zingenindekerk.nl/reserveren/gerald-troost-in-woerden
Kosten € 5,- per kaartje.

Jelle Aantjes-van Dijk

Van Betlehem tot Jeruzalem
Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein om tot Juda’s geslachten te behoren, uit jou komt iemand voort die voor mij over Israël zal heersen....
Micha 5:1

Rond de kersttijd hebben we veel gesproken en vooral gezongen over Betlehem. Het is Micha die deze stad
opnieuw in de schijnwerpers plaatst. Niet als stad van het verleden, maar als stad van de toekomst. Maar hoe
zit het dan met Jeruzalem. Dat was toch al de grote stad in de tijd van Micha? Hoe gaat God eigenlijk om
met alles wat tot stand gekomen is in zijn geschiedenis met mensen? Wordt alles wat we samen met God meegemaakt hebben en wat op de een of andere wijze door ons zondig leven niet meer puur en rein is gewoonweg uitgeveegd en begint God opnieuw? Is Jeruzalem nog de stad van David?

Het is juist nadat Micha geprofeteerd heeft over de deplorabele staat van de stad Jeruzalem, dat hij begint
te spreken over Betlehem. Jeruzalem is niet de eerste stad die verbonden wordt met de naam van koning David.
Toen David nog een veelbelovende herdersjongen was, woonde hij in

Wijk Centrum-Oost: Wijk Centrum-Oost: De eerstvolgende doopdienst is op zondag 7 april 2019 in de Petruskerk.
Doopzitting is op dinsdag 2 april om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba van de wijkkerkenraad.

Wijken West en Noord: n.n.b.