PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
PERSBERICHT PERSBERICHTGratis kaarten en stemmen op jouw favoriet voor de TOP2000kerkdienst!
 

Op zaterdag 28 december wordt in de Kruiskerk de 3e editie van de Top2000kerkdienst gehouden. Nog meer dan vorige jaren zal dit meer zijn dan een dienst. Door het uitgebreide naprogramma in en rond de Kruiskerk zal het meer lijken op een Top2000fesitval. De gratis kaarten hiervoor zijn op 28 november jl. online gegaan. De kaarten blijken zeer populair, dus als je ze nog niet gereserveerd hebt, doe dit dan snel via www.top2000kerkdienst.nl/woerden 


Stem op jouw favoriete nummer uit de Top2000
Het is dit jaar mogelijk om via deze website te stemmen op jouw favoriete nummer uit de TOP2000. Wat vind je het meest inspirerende nummer uit de lijst? Of bij welk nummer heb jij de mooiste herinnering? Ga naar de website en laat jouw top 3 achter. Als je wilt, kun je er ook een motivatie bij achterlaten. Op 28 december zullen de nummers met de meeste stemmen een passend plekje krijgen in en rondom de TOP2000kerkdienst.


Programma TOP2000kerkdienst
Op deze 3e editie zal evenals vorig jaar de Woerdense coverband ‘De Buren’ muziek uit de TOP2000 live in de Kruiskerk spelen. Dominee Joost Schelling verzorgt de verbindende teksten tussen de Nederlands- en Engelstalige nummers. Thema is: ‘Music was my first love!’ De deuren van de Kruiskerk gaan om 19.00 uur open en om 19.30 uur begint de TOP2000kerkdienst. Na afloop van de dienst is er de tijd om elkaar te ontmoeten, er wordt gezorgd voor een hapje en drankje, De Buren zal na de dienst nog een tijdje spelen en om 22.00 uur is er voor de liefhebbers nog een pubquiz rond de Top2000 om aan deel te nemen. Op de avond kunnen teams zich hiervoor opgeven.
Het programma eindigt omstreeks 23.00 uur.

Ga dus snel naar de website voor jouw kaarten, want voor deze editie geldt: Op=Op.

Want ook deze 3e editie mag je zeker niet missen. 

Alles samengevat op een rij:
Datum en tijd: zaterdag 28 december (zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur)
Locatie: Kruiskerk, Mesdagplein 4 te Woerden.
Kosten: Toegang gratis, geen collecte, na afloop hapje en drankje.
Medewerking van: Coverband “De Buren” en ds. Joost Schelling uit Woerden
Thema: ‘Music was my first love!’
terug
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie


Laten we nu naar Bethlehem gaan …

Lukas 2:15

Over die herders in de kerstnacht is veel te doen geweest. Waren het vrome Joden die bij wijze van spreken met de Bijbel op hun knieën op de Messias zaten te wachten? Of waren het ruwe kerels, die ongunstig bekend stonden? Mensen die je in de gaten moest houden en desnoods ook wat op afstand? In de beschrijving van Lukas staat het niet. En dat is eigenlijk ook wel mooi, dat we niet precies weten wat voor mensen het zijn geweest. Want voor God is het allemaal om het even. Het waren mensen, zoals wij. Die volop in het leven stonden. Die hun brood verdienden door het houden van schapen en die in die bewuste nacht, nachtdienst hadden. Harde noodzaak. Er moest gewerkt worden, wilden ze ooit hun schaapjes op het droge krijgen.

Maar midden in die nacht, in hun dagelijkse bezigheden, worden ze onderbroken en komt die engel met die goddelijke boodschap, die evangelieverkondiging, en daarmee worden ze even weggeroepen uit waar ze mee bezig zijn. Gods werkelijkheid komt de werkelijkheid van hun leven binnen. En hun reactie is

meer
 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.