SOKW Stichting Omroep Kerken Woerden. SOKW Stichting Omroep Kerken Woerden.

Wij  bestaan al ruim twintig jaar en hebben als doel evangelisatie via de radio binnen Woerden kenbaar te maken.
Zo hebben we in een uur zendtijd per week aandacht voor:
De kinderen van de basisschool, een verhaal wordt verteld afgewisseld met muziek en op de website is een kleurplaat te downloaden.(circa 20 minuten)
Kerkpleinberichten: activiteiten die op kerkelijk gebied de komende week aan de orde komen (circa 5 min.)
Gastvrij : een of meerdere personen lichten een activiteit toe die aanstaande is of onlangs geweest (circa 30 min.)Dit uur wordt uitgezonden via de lokale omroep RPLFM en is te beluisteren op zaterdagavond tussen 18 en 19 uur en wordt zondag herhaald dan van 17 tot 18 uur.

Meer informatie vindt u op de eigen website van de SOKW: http://www.sokw.nl

Omhoog met die poorten, open met die deuren! (Ps. 24:7 en9)

De laatste weken waren er weer overal ‘koninklijke deuren’ te zien, denk bijvoorbeeld aan de deuren van het Prinsenhof in Groningen en aan de vergulde deuren van het paleis in Moskou. Deuren die tot het allerlaatst dichtgehouden worden om de spanning rond de entree van de koning en de koningin of de president te verhogen.
In Psalm 24 gaat het ook over poortdeuren die open gaan voor de Koning der ere, de HEERE van de legermachten. Het is hoogstwaarschijnlijk een psalm die geschreven is voor de intocht van de ark in Jeruzalem. Als u de tijd neemt om Psalm 24 samen te lezen met 1 Kronieken 15, dan ontstaat er een voorstelling van een indrukwekkende ceremonie. De poortwachters van de burcht Sion houden de poorten gesloten en vragen

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 27 mei om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: dinsdag 22 mei om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.