SOKW Stichting Omroep Kerken Woerden. SOKW Stichting Omroep Kerken Woerden.

Wij  bestaan al ruim twintig jaar en hebben als doel evangelisatie via de radio binnen Woerden kenbaar te maken.
Zo hebben we in een uur zendtijd per week aandacht voor:
De kinderen van de basisschool, een verhaal wordt verteld afgewisseld met muziek en op de website is een kleurplaat te downloaden.(circa 20 minuten)
Kerkpleinberichten: activiteiten die op kerkelijk gebied de komende week aan de orde komen (circa 5 min.)
Gastvrij : een of meerdere personen lichten een activiteit toe die aanstaande is of onlangs geweest (circa 30 min.)Dit uur wordt uitgezonden via de lokale omroep RPLFM en is te beluisteren op zaterdagavond tussen 18 en 19 uur en wordt zondag herhaald dan van 17 tot 18 uur.

Meer informatie vindt u op de eigen website van de SOKW: http://www.sokw.nl

Woensdagavond, in het Linschoterbos.

Het is een prachtige, zonnige zomeravond. Het voelt heerlijk om nu even een fietstocht te maken.
En het is druk in het bos. Het lijkt alsof de vakantietijd al is aangebroken, ik zie fietsers, een groepje wandelaars. Een familie viert een verjaardagspartijtje in de tuin van hun huis. Het is goed toeven in het Linschoterbos. En ik besef maar weer, hoe dierbaar mij deze bosrijke omgeving toch is.
Tijdens de fietstocht denk ik aan de bijbelgespreksgroep.
Elke 2edinsdagmorgen van de maand komen we met een groepje bewoners bij elkaar in de kapel van ’t Oude Landt. Aan de hand van hun levensverhalen en gesprekken zoeken wij

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via