PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
EREDIENSTVAARDIG EREDIENSTVAARDIG

17 juni, 3ezondag na Trinitatis, groen
Maranathakerk 10.30 uur. Deze ochtenddienst is een ZIN-dienst. Informatie over de dienst vindt u elders. 
Autodienst Noord: dhr. Erwin Meijer(06 44320031); West: dhr. C. Nieuwpoort (415975)
 
Petruskerk 18.30 uur. Voor vanavond staat een cantatedienst op het rooster. Ds. J. Schelling zal hierin voorgaan. Er is weer gekozen voor mooie, aansprekende muziek, waarover u meer kunt lezen op een andere plaats in dit blad. Dhr. Marnix van der Ploeg is onze organist.
Allen hartelijk welkom en een goede dienst gewenst!                                                                                                                                      
Autodienst Noord: dhr. Erwin Meijer(06 44320031); West: dhr. G. Vos (422237)

lees meer »
 
Uit de pastorie Uit de pastorie

Zondag 3 juni waren we ooggetuige van de doop van onze kleinzoon Jelte. Bijzonder was dat hij door onderdompeling gedoopt werd. Dat had ik niet eerder meegemaakt bij een baby. Maar hij gaf geen kik. Het maakt de betekenis van de doop wel veel meer zichtbaar. Het ondergaan en opstaan met Christus. 
De doopdienst volgde na een nacht van gebed van vrijdag op zaterdag en het seniorenuitje overdag. Goed om met zo’n 20-30 mensen te bidden voor de vervolgde kerk, goed om als senioren met elkaar op stap te zijn. We  hadden een fijne dag in het oude ambachten en speelgoed museum in Terschuur.
Hartelijke groeten vanuit de pastorie, 
     Ds. Gerrit Schouten

 
Autodiensten Autodiensten

Mocht u van deze dienst gebruik willen maken, dan graag de dag van tevoren tussen 8.30 en 9.30 uur bellen met de dienstdoende chauffeur.
De wijken Noord en West hebben hun eigen chauffeursdiensten. U wordt dringend verzocht alleen de chauffeurs van uw eigen wijk te bellen.

 
Kinderoppas Kinderoppas

De zorg voor de kinderoppas berust op zo. 10 juni in de MK bij Erica Turkenburg, Edwin of Willemijn en Annelie de Jong; op zo.17 juni in de MK bij Miranda Zwijnenburg en Gerben Rozendaal; op zo.24 juni in de MK nemen Annelies Visser, Marleen de Vos en Jasper Koman deze zorg op zich.  
 

 
Kindernevendienst Kindernevendienst

De leiding van de kindernevendienst is op zo.10 juni in de MK in handen van Gerjanne Kuus, Nynke Klarenbeek en Koos Straver; op zo. 17 juni in de MK hebben Tineke Hanemaaijer, Marleen Vos en Elsbeth Harthoorn de leiding en op zo. 24 juni in de MK Daniëlle Douqué , Mariska Kroon en Margriet Velings.

 
Kerkcafé Woerden Kerkcafé Woerden

             
In juli 2014 is het Kerkcafé Woerden van start gegaan met een groep vrijwilligers/sters, werkgroepleden en natuurlijk de bezoekers. Het kerkcafé is een gezamenlijk initiatief van de drie PKN-kerken en de rooms-katholieke parochie.

lees meer »
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

Woensdagavond, in het Linschoterbos.   
       

Het is een prachtige, zonnige zomeravond. Het voelt heerlijk om nu even een fietstocht te maken.
En het is druk in het bos. Het lijkt alsof de vakantietijd al is aangebroken, ik zie fietsers, een groepje wandelaars. Een familie viert een verjaardagspartijtje in de tuin van hun huis. Het is goed toeven in het Linschoterbos. En ik besef maar weer, hoe dierbaar mij deze bosrijke omgeving toch is. 
Tijdens de fietstocht denk ik aan de bijbelgespreksgroep. 
Elke 2edinsdagmorgen van de maand komen we met een groepje bewoners bij elkaar in de kapel van ’t Oude Landt. Aan de hand van hun levensverhalen en gesprekken zoeken wij 
meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via 
 

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.