PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
EREDIENSTVAARDIG EREDIENSTVAARDIG

15 juli, 7e zondag na Trinitatis, groen
Petruskerk 9.30 uur. Voorganger  ds. J.A. Berkheij. Het orgel wordt bespeeld door dhr. Kees Bruggeman.
Autodienst Noord: fam. Harthoorn(06 31904751); West: dhr. F. Veerman (415813)
 
Maranathakerk 18.30 uur. Ds. G. Schouten zal deze avond de dienst leiden. 
Het orgel wordt bespeeld door mevr. Annelies van Zoelen-Kuus.
Een gezegend uur gewenst.
Autodienst Noord: fam. Harthoorn(06 31904751); West: dhr. G. van Rootselaar (420634)
                                                                                                                     
22 juli, 8ezondag na Trinitatis, groen
Maranathakerk 9.30 uur. Ook vanmorgen is ds. G. Schouten onze voorganger.  We lezen en overdenken Efeziërs 2:11-22, over Joden en niet Joden die samen één nieuwe gemeenschap gaan vormen in Christus. 
De organist is dhr. Kees Bruggeman.
Wij vertrouwen op een goede dienst.
Autodienst Noord: fam. Harthoorn(06 31904751); West: dhr. J.H. van Schaik (412059)
 
Evangelisch Lutherse Kerk 18.30 uur. Voorganger is ds. J.A. Berkheij. Het orgelspel is van dhr. Jeroen de Haan.
Autodienst Noord: fam. Harthoorn(06 31904751); West: dhr. F. Veerman (415813)

lees meer »
 
Openbare belijdenis Openbare belijdenis

In september wil ik weer starten met een nieuwe groep mensen die zich willen oriënteren op het doen van openbare belijdenis. Wie belangstelling heeft om mee te doen kan zich melden bij ds. Gerrit Schouten. Tijd en plaats van samenkomst bepalen we in overleg. 

G. Schouten

 
Uit de pastorie Uit de pastorie

Met plezier kijk ik terug op de Brunchdienst van afgelopen zondag. Het lijkt wel een startzondag zei iemand of misschien nog meer een slotzondag als afsluiting van het seizoen. Hoe dan ook: Ik ben blij met alle mensen die bleven eten. Blij met alle vrijwilligers die zich enorm hebben ingezet. Dank daarvoor! 
Van lieverlee komt ook voor ons de vakantie inzicht. Wanneer pastoraal contact noodzakelijk is in augustus neemt u dan contact op met uw ouderling of pastoraal bezoeker. Onze scriba Henk de Heer kan voor een vervanger zorgen als dat echt nodig is.
Ik wens u allen, thuis of ver weg, van harte Gods zegen toe. Hartelijke groeten.
     ds. Gerrit Schouten.

 
Autodiensten Autodiensten

Mocht u van deze dienst gebruik willen maken, dan graag de dag van tevoren tussen 8.30 en 9.30 uur bellen met de dienstdoende chauffeur.
De wijken Noord en West hebben hun eigen chauffeursdiensten. U wordt dringend verzocht alleen de chauffeurs van uw eigen wijk te bellen.

 
Kinderoppas Kinderoppas

De zorg voor de kinderoppas berust op zo.15 juli in de PK bij Angela of Erik en Naomi Stam; op zo.22 juli in de MK bij Marleen Vos en Lisa Stam; op zo. 29 juli in de PK bij Mariëlle Zondervan en Rick Zondervan en op zo. 5 aug. in de MK bij Edwin of Willemijn en Joyce Klapwijk.

 
Kindernevendienst Kindernevendienst

De leiding van de kindernevendienst is op zo.15 juli in de PK in handen van Gerjanne Kuus, Marleen Vos en Elsbeth Harhoorn; op zo. 22 juli in de MK  hebben Daniëlle Douqué en Mariska Kroon de leiding: op zo. 29 juli in de PK Ernst Burger en Maron Roelofsen en op zo. 5 aug. in de MK Tineke Hanemaaijer en Lydia Joppe.

 
Kerkcafé Woerden Kerkcafé Woerden

             
In juli 2014 is het Kerkcafé Woerden van start gegaan met een groep vrijwilligers/sters, werkgroepleden en natuurlijk de bezoekers. Het kerkcafé is een gezamenlijk initiatief van de drie PKN-kerken en de rooms-katholieke parochie.

lees meer »
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie

“Ik weet: mijn redder leeft, en Hij zal tenslotte hier op 
  aarde ingrijpen”.
Job 19:25

 Georg Friedrich Händel had slechts 24 dagen nodig om zijn oratorium “the Messiah” te componeren: van 22 augustus tot 14 september 1741. Dat kwam deels omdat hij ouder werk opnieuw gebruikte. Maar ook omdat Händel zo gepassioneerd aan het oratorium werkte dat eten en slapen er geregeld bij inschoten. Later schreef hij over deze weken als ”een fantastisch, verheven hemels visioen”..Eén van de hoogtepunten uit dit oratorium zijn natuurlijk de “halleluja” koralen. Maar juist een breekbaar en dierbaar moment uit de Messiah is de aria ”I know that my redeemer liveth”. (Ik weet dat mijn verlosser leeft) Een aria waarin op prachtige wijze de opstanding van Jezus 
meer
 
Bediening Heilige Doop

Wijk Centrum-Oost:
Zondag 2 september om 9.30 uur in de Petruskerk. Doopzitting: maandag 27 augustus om 20.00 uur in Het Baken. Aanmelden via 
 

 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.