PKN
Hervormde Gemeente Woerden
 
ZIN jeugdkerstnachtdienst- 24 december- 21.30 Kruiskerk ZIN jeugdkerstnachtdienst- 24 december- 21.30 Kruiskerk

Op 24 december 2019 is er de ZIN jeugdkerstnachtdienst. Voorbereid door jongeren, maar iedereen is welkom. Het thema is: ‘de slimste wijze‘. Drie kandidaten zullen op deze avond bepalen wie het meeste over Kerst weet. Tussendoor zal onze eigen ‘Maarten’ ons meenemen in het verhaal van Kerst. Waar gaat het over en wat hebben we er anno 2019 nog aan? Met presentatie door Michel en Mathilde en Anne Fleur en Juri van We are the Sound als (huis) band.

De dienst start om 21:30 uur. De deuren gaan om 21:00 uur open.

Nieuw dit jaar: je kunt een uniek VIP arrangement winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je hier in te schrijven.

Het arrangement geeft je recht op een exclusieve beleving van de ZIN jeugdkerstnachtdienst en is voor minimaal 2 en maximaal 6 personen. Verwacht in elk geval de beste en meest comfortabele zitplek, een hapje en een drankje. Per persoon kun je je eenmalig inschrijven. Om de winkans te vergroten kan iedereen uit een gezin, familie of vriendengroep zich individueel inschrijven. Inschrijven kan t/m 22 december. Op 23 december trekken we een winnaar en nemen we met diegene contact op.

De ultieme manier om je alvast voor te bereiden op de jeugdkerstnachtdienst? Download op http://jongwoerden.nl/zin-jeugdkerstnachtdienst/ één van de achtergronden voor je mobiel.

terug
 
 
 

Inloggen

Agenda
Ga voor de agenda van alle PKN-kerkelijke activiteiten en vergaderingen naar kerkpleinwoerden.nl
 
Meditatie


Laten we nu naar Bethlehem gaan …

Lukas 2:15

Over die herders in de kerstnacht is veel te doen geweest. Waren het vrome Joden die bij wijze van spreken met de Bijbel op hun knieën op de Messias zaten te wachten? Of waren het ruwe kerels, die ongunstig bekend stonden? Mensen die je in de gaten moest houden en desnoods ook wat op afstand? In de beschrijving van Lukas staat het niet. En dat is eigenlijk ook wel mooi, dat we niet precies weten wat voor mensen het zijn geweest. Want voor God is het allemaal om het even. Het waren mensen, zoals wij. Die volop in het leven stonden. Die hun brood verdienden door het houden van schapen en die in die bewuste nacht, nachtdienst hadden. Harde noodzaak. Er moest gewerkt worden, wilden ze ooit hun schaapjes op het droge krijgen.

Maar midden in die nacht, in hun dagelijkse bezigheden, worden ze onderbroken en komt die engel met die goddelijke boodschap, die evangelieverkondiging, en daarmee worden ze even weggeroepen uit waar ze mee bezig zijn. Gods werkelijkheid komt de werkelijkheid van hun leven binnen. En hun reactie is

meer
 
Werkgroep Geloof en Cultuur

 

 

 
In het activiteitenoverzicht   van de Werkgroep Geloof en Cultuur van de Protestantse kerken van Woerden/Zegveld vindt u een breed scala van activiteiten op het gebied van theologie, spiritualiteit, eredienst, pastoraat, opvoeding, samenleving en cultuur.
 

 
Geven aan de kerk
De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst, in het pastoraat en in het missionaire werk. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage.
>Lees meer
 
Kerkblad Hervormd Woerden

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' 

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.